ACER Aspire 5930G
no tie som skusal z Acer stranky, mali starsi datum ako tie ktore som mal instalnute priamo po prvom spusteni... a aj chodili horsie napr GTA SA neslo na nativnom rozliseni s max detailami plynule ale sekalo dost...
Acer Aspire 5930G
Intel Core 2 Duo P7350 2GHz, 3056MB RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT DDR3,250GB HDD
Intel Core 2 Duo P7350 2GHz, 3056MB RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT DDR3,250GB HDD
Přes "éčko" to jde všechno v pořádku. Ale když si nakliknu ePower Management, tak tam mám na výběr změny jen Rychlost procesoru a Jas displeje. Vím že tam bylo vždy i Grafické jádro, ale ta možnost tam teď není
Jaké má vůbec 9600M GT na tomto notebooku základní takty? GPU-Z mi hlásí že mám 500/800/1250 , ale RivaTuner mi ukazuje
Core Clock \ ROP Domain [Mhz] : 168.75
Core Clock \ Shader domain: 337.50
Memory Clock: 601.71
A když měním napájení v ePower management, tak se nic nemění ani v GPU-Z. Je to takhle normální?
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Jaké má vůbec 9600M GT na tomto notebooku základní takty? GPU-Z mi hlásí že mám 500/800/1250 , ale RivaTuner mi ukazuje
Core Clock \ ROP Domain [Mhz] : 168.75
Core Clock \ Shader domain: 337.50
Memory Clock: 601.71
A když měním napájení v ePower management, tak se nic nemění ani v GPU-Z. Je to takhle normální?
ePower management si přeinstaluj,mělo by se to tam objevit,no a ty takty závisí i od těch driverů,já mám v klidu 275 / 550 / 300 - jádro,shadery,memory ,což je zbytečně vysoké,ale ve 2D to klesne,ve 3D zas nahoru a pak položka "extra" - plný výkon. Stáhni si NiBiTor 4.6 ,tam budeš mít všechno krásně vypsané,jen tam nic neměň,modifikuje Bios nVidie
anebo si v Rivatuneru otevři Grafics subsystem diagnostic report,zaškrtni tam položku nVidia bios information a restartuj Rivu,pak to znovu otevři a budou tam informace co potřebuješ vědět i položky napájení karty a takty
anebo si v Rivatuneru otevři Grafics subsystem diagnostic report,zaškrtni tam položku nVidia bios information a restartuj Rivu,pak to znovu otevři a budou tam informace co potřebuješ vědět i položky napájení karty a takty
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
caute pani. tak ododnes som majitelom 5930g a mam zopar otazok:
1-nestane sa notasu nic ked som odinstaloval vsetky aplikacie od aceru?? aj tie edisk aj erecovery.
2-netreba si flashnut bios na ten najnovsi co je na strankach aceru?
3-oplati sa davat iny ovladac grafiky resp. novsi ci ten zakladny je postacujuci?
4-aj ked som si vypol indexovanie diskov tak hdd stale nieco robi a staale neviem co
5-funguje nhc na tomto modely v pohode
6-ta kontrolka na wifi mi len blika neda sa urobit aby ked je zapnute aby mi svietila a naopak?
7-dalo by sa urobit ze by som mal na systemovom disku 50gb a ostatne presunul na ten datovy ked ho spojazdnim?
8-naco je to tlacidlo nad tymi dotykovymi lebo po stlaceni sa nic nedeje
9-ked som si vypol aby mi stale nevyskakovalo to potvrdzovanie ked idem nieco zmenit a tak, tak stale mam dole pri hodinach cerveny krizik a chce aby som to naspat pustil
10-je na tomto modely lepsie prevadzkovat vistu alebo xp??
diky vopred za odpovede..zdar
1-nestane sa notasu nic ked som odinstaloval vsetky aplikacie od aceru?? aj tie edisk aj erecovery.
3-oplati sa davat iny ovladac grafiky resp. novsi ci ten zakladny je postacujuci?
4-aj ked som si vypol indexovanie diskov tak hdd stale nieco robi a staale neviem co
6-ta kontrolka na wifi mi len blika neda sa urobit aby ked je zapnute aby mi svietila a naopak?
7-dalo by sa urobit ze by som mal na systemovom disku 50gb a ostatne presunul na ten datovy ked ho spojazdnim?
9-ked som si vypol aby mi stale nevyskakovalo to potvrdzovanie ked idem nieco zmenit a tak, tak stale mam dole pri hodinach cerveny krizik a chce aby som to naspat pustil
Naposledy upravil(a) tyler_durden dne 13 lis 2008 10:08, celkem upraveno 2 x.
tyler_durden píše:caute pani. tak ododnes som majitelom 5930g a mam zopar otazok:
1) prijdes o pár uzitecných programu
2) netreba, ale muzes
3) ovladace grafiky se vyplati pravidelne aktualizovat
4) Vista...
5) Měl by jít v pořádku
6) bliká kdyz stahujes nějaká data. Souvisle svítí, kdyz nic nestahujes/nenacítás stránku/video...
7) postup uz byl myslím zmínený o pár stránek dozadu
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
9) Vista...
10) to je na tobě, já osobně jsem si již zvykl na Vistu. Ale XP má taky nějaké klady