PROSÍM VÁS, jaká je situace - mám právo do 14 dnů bez udání důvodu vrátit notebook, který jsem si koupila na e-shopu, pokud jsem si ho vyzvedla na prodejně?
MOC DÍKY
vrácení notebooku - nákup přes e-shop
no podle mě to jedno neni ... na prodejně si iplatila nebo platba byla předem? ... ja myslim, že pokud sis na prodejdnu došla zaplatit a notebook sis rovnou vzala, tak na to právo nemáš ... to je totiž vlastně stejnej prodej jako v jakémkoli jiném kamenném obchodě ... si myslim ... abys mohla uplatnit svůj nárok, musela bys prokázat, že Ti odepřeli možnost prohlédnutí zboží před převzetím
podle me to az tak jednoduche neni ... jak sem psal vyse ... myslim, ze zalezi na tom jestli byla platba provedena predem a jestli byla moznost si notebook pred prevzetim prohlednout
... pokud byla platba predem a bylo znemozneno prohlednuti zbozi pred prevzetim, tak podle ma moznost vraceni plati
... pokud byla platba az na miste tak je internet bran jako kazdej jinej letak, kterej najdu trba ve schrance a jdu si na jeho zaklade neco koupit do kramu
... pokud byla platba predem a bylo znemozneno prohlednuti zbozi pred prevzetim, tak podle ma moznost vraceni plati
... pokud byla platba az na miste tak je internet bran jako kazdej jinej letak, kterej najdu trba ve schrance a jdu si na jeho zaklade neco koupit do kramu
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“