Mizení místa na disku
Mizení místa na disku
Zdravím, Mám R61 asi 3 měsíce, ale najednou se mi nějak na disku ztratilo míslo... Mám 160 GB (takže na zápis asi 142 GB) ALE když sečtu data na C: tak tam mám asi 70 GB a ukazuje mi to 4 GB volného místa, nevíte někdo KAM se mohlo zbylých 65 GB ztratit? Dík Honza
Měl jsem podobný problém, na R61 mi chybělo asi 50GB, což mě teda opravdu štvalo. Zapátral jsem čím to je, a ten důvod je skutečně Rescue&Recovery. Jedna záloha systému činí několik GB, klidně i přes10GB (u mě největší měla 13GB a měl jsem celkem 6 záloh).
Řešení pro uvolnění místa je smazat nepotřebné zálohy - v advanced módu to najdeš nahoře v menu "delete backups". Někdy se to nedá smazat všechno najednou, musí se postupně, a mě to třeba nešlo smazat vůbec. Potom je nutné R&R odinstalovat - zálohy se odinstalují taky - a znova nainstalovat a správně nastavit: automaticky zálohovat např. jen jednou měsíčně, hlásit když velikost záloh překročí určitou zadanou velikost, maximální počet záloh atd.
Mnoho zdaru!
V.K.
Řešení pro uvolnění místa je smazat nepotřebné zálohy - v advanced módu to najdeš nahoře v menu "delete backups". Někdy se to nedá smazat všechno najednou, musí se postupně, a mě to třeba nešlo smazat vůbec. Potom je nutné R&R odinstalovat - zálohy se odinstalují taky - a znova nainstalovat a správně nastavit: automaticky zálohovat např. jen jednou měsíčně, hlásit když velikost záloh překročí určitou zadanou velikost, maximální počet záloh atd.
Mnoho zdaru!
V.K.
Lenovo ThinkPad W500, Win 7 64bit
Lenovo ThinkPad R61 - mrtvá grafika
HP Compaq 6735s, Win 7 Pro
Lenovo ThinkPad R61 - mrtvá grafika
HP Compaq 6735s, Win 7 Pro
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“