VBI Compal HEL80
Já mám ten větší a "pomalejší" a čekal jsem jenom při formátování. To ale asi každý.
O kolik je ten druhý rychlejší? O 5%? Kolik času strávíš každý den čtením disku? Živíš se tím, že do NB neustále kopíruješ desítky GB a stojíš o úsporu pár vteřin? Pořiď si tedy ten rychlejší. ... I když, ...aby se ti to tam vešlo. ;)
O kolik je ten druhý rychlejší? O 5%? Kolik času strávíš každý den čtením disku? Živíš se tím, že do NB neustále kopíruješ desítky GB a stojíš o úsporu pár vteřin? Pořiď si tedy ten rychlejší. ... I když, ...aby se ti to tam vešlo. ;)
MSI GX720X-026CZ
a
HEL80 - T7600 go 7600 - Momentus 160GB
a
HEL80 - T7600 go 7600 - Momentus 160GB
je to tak, objednal jsem si sice ten rychlejsi, ale ta 5400 ma kolmy zapis, takze je jen o neco pomalejsi. Ale i tak pokud mas hodne vesi co ti bootujou neco s disku, tak par vterin usetris....
Už jsem nedočkavej jak male dítě...Snad to nebude furt chladit, jak tu má někdo problém. I když teď mam ASUSe, a ten jeho vetrak taky jede furt
Už jsem nedočkavej jak male dítě...Snad to nebude furt chladit, jak tu má někdo problém. I když teď mam ASUSe, a ten jeho vetrak taky jede furt
no tak to už ty fotky asi nepotrebujes kdyz sis ho sam ohmatal, ze? No design je prosty, rekl bych jako ASUS nebo ACER, ale libi se mi vic nez IBM napr.
Ty Paviliony jsou pekne, ale uplne nechutne predrazene a zadnej zazrak. Taky jsem vahal nad tim designem, ale kupuju pocitac, ne sperk:-)
Až budu chtit exluzivni notes, koupim lamborghiny nebo tak neco
Ty Paviliony jsou pekne, ale uplne nechutne predrazene a zadnej zazrak. Taky jsem vahal nad tim designem, ale kupuju pocitac, ne sperk:-)
Až budu chtit exluzivni notes, koupim lamborghiny nebo tak neco
takze tu som zosnoval malicky testik HEL 80-iatky kto chce neh si kukne a okomentuje
brb soracik na www.pretaktovanie.sk
link http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 1177782391
brb soracik na www.pretaktovanie.sk
link http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 1177782391
Naposledy upravil(a) BaM dne 10 kvě 2007 19:47, celkem upraveno 2 x.
Asus K53SV-SX786 - i5.2300 MHz, 4096MB.1333MHz, 640GB, NVIDIA GeForce GT540M.2048MB
kobop : problem to neni ale nic moc neusetris (mozna litr-podle toho kde a jak levne kupujes komponenty) a zaruka se ti pak vztahuje na jednotlive komponenty samostatne a ne na notebook jako celek
nevite nekdo jestli v prubehu techto 14 dnu dojde na nejake slevy na vbi.cz ?
nebo jestli k tomu jeste porad davaj ty batohy ?
ze bych si pohl
nevite nekdo jestli v prubehu techto 14 dnu dojde na nejake slevy na vbi.cz ?
nebo jestli k tomu jeste porad davaj ty batohy ?
ze bych si pohl
O slevách nevím, ale co se týče batohu, tak to vypadá, že zatím jo - viz. http://notebooky-vbi.cz/.
Jinak mohl by mi někdo poradit? Jsem trochu zmatenej z konfigurátoru na http://www.notebookynamiru.cz. Přesně řečeno z ceny procesorů 7200 a 7300 (a podobně 7600 a 7700 atp.). 7200 má stejnou konfiguraci jako 7300, jenom FSB má jen 667 mhz (oproti tomu 7300 má 800 mhz). A přitom 7300 je o víc, než o 1000,- levnější. Nevíte náhodou čím to je? Přiznám se, že se v tom moc nevyznám...
Jinak mohl by mi někdo poradit? Jsem trochu zmatenej z konfigurátoru na http://www.notebookynamiru.cz. Přesně řečeno z ceny procesorů 7200 a 7300 (a podobně 7600 a 7700 atp.). 7200 má stejnou konfiguraci jako 7300, jenom FSB má jen 667 mhz (oproti tomu 7300 má 800 mhz). A přitom 7300 je o víc, než o 1000,- levnější. Nevíte náhodou čím to je? Přiznám se, že se v tom moc nevyznám...
-
- Moderátor
Sangria: jakej ma vyznam cpat CPU s 800Mhz FSB do desky s i945 chipsetem ktera ti da max 667
rek bych ze to sou uz procaky do novyho i965 (santa rosa)
slozil sem ted v konfiguratoru "notebooknamiru.cz" a "vbi.cz" dva identicke stroje s S96JM a na "notebooknamiru.cz" to vychazi o 2000,- levnej
doted sem nemel poneti ze ta stranka existuje tak dik
rek bych ze to sou uz procaky do novyho i965 (santa rosa)
slozil sem ted v konfiguratoru "notebooknamiru.cz" a "vbi.cz" dva identicke stroje s S96JM a na "notebooknamiru.cz" to vychazi o 2000,- levnej
doted sem nemel poneti ze ta stranka existuje tak dik
janzat: já si myslím, že jde o jednoho a toho samýho dodavatele
luta: to mě taky napadlo, jenomže za 1) proč to tam vůbec maj v nabídce, když tam ještě nemaj v nabídce nový šasi a za 2) by to snad stejně mělo bejt stejně dražší (viz. ten link ve fóru Kdy budou nové šasi)
edit: jo, takže je to asi tak, že ty modely 7300 a pod jsou pro santa rosu... že sou levnější je zvláštní, ale já se hádat nebudu
luta: to mě taky napadlo, jenomže za 1) proč to tam vůbec maj v nabídce, když tam ještě nemaj v nabídce nový šasi a za 2) by to snad stejně mělo bejt stejně dražší (viz. ten link ve fóru Kdy budou nové šasi)
edit: jo, takže je to asi tak, že ty modely 7300 a pod jsou pro santa rosu... že sou levnější je zvláštní, ale já se hádat nebudu
Naposledy upravil(a) Sangria dne 18 kvě 2007 22:31, celkem upraveno 1 x.