![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
S replikatorem me vysel na 44 tis. s DPH (4 GB, 160 GB disk 7200, kamera, otisky prstu, 6 cell, 64bit Vista, 2,2 GHz procak atp.)
K.
Jirina1 píše:Baterie přečuhuje? O kolik?
na http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4586 jsou fotky a ta 6-to článková přečuhuje jen několik o mm.
Docela ale nechápu, proč má ta část s baterií jinou barvu než zbytek notebooku.
Gogo píše:Wamere,na Aukru je celkem solidní E6500 za 32900 v skci "kup teď" , fungl nový,není to špatná cena
dokonce teď za 30900 a ještě jeden Precision za necelých 30t
Michal27 píše:Maxakapsa: No rovnou od Dellu je ta baterka levnejsi nez na volnem trhu, ale disky jsou levne.
Jinak Raheen Limerick mi tam svitil tez, ale dorazi ti treba taky z Lodze. Nakonec mi to tam skocilo misto Raheenu. Trosku me to rozladilo, ale co uz.
Jinak Delly OptiPlexy sly fakt z Irska, M6400 taky chodi z Irska, E4300 taky. E6500 tez, ale E6400 jsem jeste Irskou nevidel. Ale treba budes mit kliku. Tohle jsou jen me spekulace...
Michal27 píše:Kuba: Jj - E6500 jsou taky z Irska a z Polska. Nikde jsem oficialne nenasel, kde se co dela - je mozny, ze se dela vsechno jak v Irsku, tak v Polsku.. Takze to je spis takovej muj malej pruzkum. Americani maji vsechno z Malajsie.
S tim diskem to je divny - ale na notebookreview jsem cetl, ze instalace Intel matrix storage manager to resi - zkus toto reseni a kdyz to nepomuze, nasmeruju te na stranky, kde to resili. Zabere to notnou chvili, nez to najdu.
maxakapsa: S E6400 neni problem. Problemy s cekanim byly nejvetsi u E6500/M4400 a to kvuli nedostatku 15,4" LED displeju. Ten, kdo si objednal klasicky CCFL displej, ho mel postaveny do tri tydnu.
Jinak drzim palce, at je to OK. Ale tim ze jsi koupil Dell ti odpada ta starost, ze tr vyrobce posle nekam i s jeho nekvalitnim vyrobkem. U Dellu neni problem zbozi vratit, ci vymenit.
Jinak ta rychlost poslani je fajn. Ja uz to dnes kontroloval a 8:32 ho vyzvedli z depa, takze cekam, ze tu kazdou chvili bude.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti