Notebook Alienware M17
Notebook Alienware M17
Zdravím všechny. Prosím, poraďte. Budu kupovat notebook M17 od Alienware. Budu ho objednávat z Ameriky, ale chci se zeptat, jestli s tím náhodou nemáte někdo zkušenost: bude možné ten notebook vůbec zapojit do evropské zásuvky? Nebo jak se to řeší? Napište mi, prosím, jakoukoli radu ohledně napájení tohoto notebooku v našich podmínkách. Díky.
Tady je [ ODKAZ ] na "Perzonalizaci" notebooku při objednávání. Prosím, podívejte se kdyžtak, jestli jsem tam nepřehlídl něco, co by můj problém mohlo vyřešit přímo. Děkuji
Tady je [ ODKAZ ] na "Perzonalizaci" notebooku při objednávání. Prosím, podívejte se kdyžtak, jestli jsem tam nepřehlídl něco, co by můj problém mohlo vyřešit přímo. Děkuji
seš si jistej výběrem značky?
za ty prachy seženeš lepší a kvalitnější dělo..
nedávno jsem někde viděl odkaz na zahraniční fórum, kde na ně lidi nadávali a konkrétně na to že jim praskaly klouby a mizerné provedení plastů....
sice to asi bude výkonné, ale za ty peníze bych čekal i solidní šasi, což tady v žádném případě nebude.
taky se mi ta značka líbila, ale platíš tam za styl, ten je pro mladý pařany cool, ale jak dlouho vydrží?
za ty prachy seženeš lepší a kvalitnější dělo..
nedávno jsem někde viděl odkaz na zahraniční fórum, kde na ně lidi nadávali a konkrétně na to že jim praskaly klouby a mizerné provedení plastů....
sice to asi bude výkonné, ale za ty peníze bych čekal i solidní šasi, což tady v žádném případě nebude.
taky se mi ta značka líbila, ale platíš tam za styl, ten je pro mladý pařany cool, ale jak dlouho vydrží?
SONY VAIOFW 11E
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
Co se týče té kritiky Alienwareských notebooků.. no, tohle není první značka, kterou se jakžtakž zabývám a musím říct, že kritiku jsem slyšel úplně na všechny značky, se kterými jsem přišel do styku. Všechno je v něčem lepší/horší. Je těžké brát na to ohled. Díval jsem se na ten počítač, cos mně doporučil místo tohoto. Není podle mě tak dobrej. Na práci, na kterou ho potřebuji, a nejsou to počítačové hry!, potřebuji počítač s konfigurací, kterou podle dispozice nabízí právě ten M17. Ani o styl mně nejde. Jak NB vypadá je mně jedno. Zkusil jsem hledat NB s takovou konfigurací, co potřebuji, v ČR a našel jsem jen jedinej. Byl od HP a stál 125000 s DPH..
Jsem si výběrem docela jist.. Jediný problém je právě to napájení.. Nevíš něco k tomu? Díky. Čau
Hm.. DJ - začátečník-středně pokročilý..
Ale skladatel, co se týče ne-DJ-oidní hudby jsem :] Pracuju s velkými zvukovými soubory a potřebuju, aby to netrvalo věčnost. Co se týče té složité aplikace na hudbu, používám mimo několik jiných hudebních/zvukových programů cool edit (což není zas tak složité) a FL studio 8 a všechny možné VSTi plug-iny a zvuky a ty už dají ve větším množství docela zabrat.. 
a proto si kupujes notebook s HD3870?
to bude silene zrat proudu, vice zahrivat a vydrzi kulove na baterku (i kdyz to asi ty nepotrebujes), navic, nevim, jestli u nas maji vubec zaruku (rekl bych, ze ne)
na to ti staci integrovana + dostatek RAM a silne CPU
a jak se divam na tvoji konfig, P8400 a 2GB RAM, to najdes uz v kazdem trosku lepsim booku u nas.
na to ti staci integrovana + dostatek RAM a silne CPU
a jak se divam na tvoji konfig, P8400 a 2GB RAM, to najdes uz v kazdem trosku lepsim booku u nas.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
ok, tak si to topeni na stul kup.
napajeni - vetsina zdroju ma univerzalni rozsah napeti 100-240V, takze staci vymenit kabel mezi trafem a zasuvkou, aby pasovala
napajeni - vetsina zdroju ma univerzalni rozsah napeti 100-240V, takze staci vymenit kabel mezi trafem a zasuvkou, aby pasovala
kazdy velky byk byl jednou tele
-
manager666
- občas něco napíše
Ja bych jeste doporucil si precist tohle [ ODKAZ ] - je tam hodne dulezitych info. A pokud ti ten notebook nema lezet jen na stole, tak bych k tomu prihledl.
Jedna se o desitky uzivatelu. Hlavne nezapomen, ze servis je v Kalifornii, kam se notas posila - na tvoje naklady.
Jedna se o desitky uzivatelu. Hlavne nezapomen, ze servis je v Kalifornii, kam se notas posila - na tvoje naklady.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Jen to sem davam, abys o tom vedel. Protoze Alienware u nas nema zastoupeni a jak se nekde dozvis, ze je to odnoz Dellu (ktery jen firmu Alienware koupil) a ze ti to cesky Dell opravi, tak tomu never - je to nesmysl. A cim vykonnejsi GK v notebooku, tim procentualne pomerne vyrazne roste pocet zavad, coz nevadi v pripade, ze mas kvalitni servis.
Fakt to za to nestoji. Za ty penize muzes mit mnohem lepsi kousky. Uprimne pokud ti jde o design, tak vem novy MacBook Pro 17". Je mensi, lehci, netopi, ma kvalitni sasi, podsvicena klavesnice tam je tez a misto ufouna tam mas jablicko no.
Fakt to za to nestoji. Za ty penize muzes mit mnohem lepsi kousky. Uprimne pokud ti jde o design, tak vem novy MacBook Pro 17". Je mensi, lehci, netopi, ma kvalitni sasi, podsvicena klavesnice tam je tez a misto ufouna tam mas jablicko no.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012