Notebook Alienware M17
Notebook Alienware M17
Zdravím všechny. Prosím, poraďte. Budu kupovat notebook M17 od Alienware. Budu ho objednávat z Ameriky, ale chci se zeptat, jestli s tím náhodou nemáte někdo zkušenost: bude možné ten notebook vůbec zapojit do evropské zásuvky? Nebo jak se to řeší? Napište mi, prosím, jakoukoli radu ohledně napájení tohoto notebooku v našich podmínkách. Díky.
Tady je http://www.alienware.com/customize/M17- ... KU-DEFAULT na "Perzonalizaci" notebooku při objednávání. Prosím, podívejte se kdyžtak, jestli jsem tam nepřehlídl něco, co by můj problém mohlo vyřešit přímo. Děkuji
Tady je http://www.alienware.com/customize/M17- ... KU-DEFAULT na "Perzonalizaci" notebooku při objednávání. Prosím, podívejte se kdyžtak, jestli jsem tam nepřehlídl něco, co by můj problém mohlo vyřešit přímo. Děkuji
seš si jistej výběrem značky?
za ty prachy seženeš lepší a kvalitnější dělo..
nedávno jsem někde viděl odkaz na zahraniční fórum, kde na ně lidi nadávali a konkrétně na to že jim praskaly klouby a mizerné provedení plastů....
sice to asi bude výkonné, ale za ty peníze bych čekal i solidní šasi, což tady v žádném případě nebude.
taky se mi ta značka líbila, ale platíš tam za styl, ten je pro mladý pařany cool, ale jak dlouho vydrží?
za ty prachy seženeš lepší a kvalitnější dělo..
nedávno jsem někde viděl odkaz na zahraniční fórum, kde na ně lidi nadávali a konkrétně na to že jim praskaly klouby a mizerné provedení plastů....
sice to asi bude výkonné, ale za ty peníze bych čekal i solidní šasi, což tady v žádném případě nebude.
taky se mi ta značka líbila, ale platíš tam za styl, ten je pro mladý pařany cool, ale jak dlouho vydrží?
SONY VAIOFW 11E
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
Co se týče té kritiky Alienwareských notebooků.. no, tohle není první značka, kterou se jakžtakž zabývám a musím říct, že kritiku jsem slyšel úplně na všechny značky, se kterými jsem přišel do styku. Všechno je v něčem lepší/horší. Je těžké brát na to ohled. Díval jsem se na ten počítač, cos mně doporučil místo tohoto. Není podle mě tak dobrej. Na práci, na kterou ho potřebuji, a nejsou to počítačové hry!, potřebuji počítač s konfigurací, kterou podle dispozice nabízí právě ten M17. Ani o styl mně nejde. Jak NB vypadá je mně jedno. Zkusil jsem hledat NB s takovou konfigurací, co potřebuji, v ČR a našel jsem jen jedinej. Byl od HP a stál 125000 s DPH.. Jsem si výběrem docela jist.. Jediný problém je právě to napájení.. Nevíš něco k tomu? Díky. Čau
Hm.. DJ - začátečník-středně pokročilý.. Ale skladatel, co se týče ne-DJ-oidní hudby jsem :] Pracuju s velkými zvukovými soubory a potřebuju, aby to netrvalo věčnost. Co se týče té složité aplikace na hudbu, používám mimo několik jiných hudebních/zvukových programů cool edit (což není zas tak složité) a FL studio 8 a všechny možné VSTi plug-iny a zvuky a ty už dají ve větším množství docela zabrat..
a proto si kupujes notebook s HD3870? to bude silene zrat proudu, vice zahrivat a vydrzi kulove na baterku (i kdyz to asi ty nepotrebujes), navic, nevim, jestli u nas maji vubec zaruku (rekl bych, ze ne)
na to ti staci integrovana + dostatek RAM a silne CPU
a jak se divam na tvoji konfig, P8400 a 2GB RAM, to najdes uz v kazdem trosku lepsim booku u nas.
na to ti staci integrovana + dostatek RAM a silne CPU
a jak se divam na tvoji konfig, P8400 a 2GB RAM, to najdes uz v kazdem trosku lepsim booku u nas.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
ok, tak si to topeni na stul kup.
napajeni - vetsina zdroju ma univerzalni rozsah napeti 100-240V, takze staci vymenit kabel mezi trafem a zasuvkou, aby pasovala
napajeni - vetsina zdroju ma univerzalni rozsah napeti 100-240V, takze staci vymenit kabel mezi trafem a zasuvkou, aby pasovala
kazdy velky byk byl jednou tele
-
- občas něco napíše
Ja bych jeste doporucil si precist tohle http://forum.notebookreview.com/showpos ... ostcount=1 - je tam hodne dulezitych info. A pokud ti ten notebook nema lezet jen na stole, tak bych k tomu prihledl.
Jedna se o desitky uzivatelu. Hlavne nezapomen, ze servis je v Kalifornii, kam se notas posila - na tvoje naklady.
Jedna se o desitky uzivatelu. Hlavne nezapomen, ze servis je v Kalifornii, kam se notas posila - na tvoje naklady.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Jen to sem davam, abys o tom vedel. Protoze Alienware u nas nema zastoupeni a jak se nekde dozvis, ze je to odnoz Dellu (ktery jen firmu Alienware koupil) a ze ti to cesky Dell opravi, tak tomu never - je to nesmysl. A cim vykonnejsi GK v notebooku, tim procentualne pomerne vyrazne roste pocet zavad, coz nevadi v pripade, ze mas kvalitni servis.
Fakt to za to nestoji. Za ty penize muzes mit mnohem lepsi kousky. Uprimne pokud ti jde o design, tak vem novy MacBook Pro 17". Je mensi, lehci, netopi, ma kvalitni sasi, podsvicena klavesnice tam je tez a misto ufouna tam mas jablicko no.
Fakt to za to nestoji. Za ty penize muzes mit mnohem lepsi kousky. Uprimne pokud ti jde o design, tak vem novy MacBook Pro 17". Je mensi, lehci, netopi, ma kvalitni sasi, podsvicena klavesnice tam je tez a misto ufouna tam mas jablicko no.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
A co tenhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60865 ? Prodava se I v ČR..
Michal27: S tim AW mas asi pravdu.. rrrr..
Michal27: S tim AW mas asi pravdu.. rrrr..