ahoj,
nemuzu se rozhodnout mezi temito 2 notebooky se skoro stejnou cenou.
http://asus.mironet.cz/asus-f3tcap008-t ... t+dp73209/
http://acer.mironet.cz/acer-aspire-5102 ... p+dp74832/
Notebook by mi mel slouzit hlavne na filmy, hudbu (pres ext. repraky:),
internet a obcas nejakou tu hru napr. Command and Conquer 3:)
myslite, ze zvladne jeden z nich Windows Vista Ultimate??:)
ktery byste mi doporucili a v cem je lepsi?:)
diky za radu
Acer Aspire 5102WLMi TL50 vs. Asus F3TC-AP008 TL52
Ten Acer má víc ram, jinak je to bych řekl výkonově hodně podobné, už jde spíš o to jakou značku si vyberete. Jestli asus nebo acer, témat o kvalitách značek je to až až. Já bych zal acer kvůli ram, zpracování acer a asus nebývá nijak rozdílné. Rozhodnutí si udělejte sám
Navíc ten acer má i OS.
Navíc ten acer má i OS.
tento účet již není aktivní.
vidim to podobne jako maxxz... ackoli zrovna ja nejsem clovek, ktery by daval prednost ACER notebookum. Pravdou je ze cena / vykon je na strane ACERu (vetsi RAM, trochu vice mista na HDD, a W-Vista v cene Notebooku)
Na obou noutech visty pojedou, ovsem 2 GB RAM je preci jen pohodlnejsi. Filmy zvlandou s prehledem oba, grafiky jsou vice mene stejne (obe maji 128 MB vlastni pameti a da se jeste sdilet) - nicmene nVidie je o malinikaty rozdil lepsi - kazdopadne v teto kategorii clovek aninepostrehne.
Osobne bych si nevybral asi ani jeden, ale pokud bych mel mezi nimi vybirat, tak bych zrejme sel do Aceru, ale osival bych se :o)... tak jako tak je to tve rozhodnuti :o)
Na obou noutech visty pojedou, ovsem 2 GB RAM je preci jen pohodlnejsi. Filmy zvlandou s prehledem oba, grafiky jsou vice mene stejne (obe maji 128 MB vlastni pameti a da se jeste sdilet) - nicmene nVidie je o malinikaty rozdil lepsi - kazdopadne v teto kategorii clovek aninepostrehne.
Osobne bych si nevybral asi ani jeden, ale pokud bych mel mezi nimi vybirat, tak bych zrejme sel do Aceru, ale osival bych se :o)... tak jako tak je to tve rozhodnuti :o)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“