Acer Aspire 5102WLMi TL50 vs. Asus F3TC-AP008 TL52

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Lucaso20
občas něco napíše

Acer Aspire 5102WLMi TL50 vs. Asus F3TC-AP008 TL52

Příspěvekod Lucaso20 » 21 dub 2007 08:00

ahoj,
nemuzu se rozhodnout mezi temito 2 notebooky se skoro stejnou cenou.

http://asus.mironet.cz/asus-f3tcap008-t ... t+dp73209/

http://acer.mironet.cz/acer-aspire-5102 ... p+dp74832/

Notebook by mi mel slouzit hlavne na filmy, hudbu (pres ext. repraky:),
internet a obcas nejakou tu hru napr. Command and Conquer 3:)
myslite, ze zvladne jeden z nich Windows Vista Ultimate??:)

ktery byste mi doporucili a v cem je lepsi?:)

diky za radu

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 21 dub 2007 10:50

Ten Acer má víc ram, jinak je to bych řekl výkonově hodně podobné, už jde spíš o to jakou značku si vyberete. Jestli asus nebo acer, témat o kvalitách značek je to až až. Já bych zal acer kvůli ram, zpracování acer a asus nebývá nijak rozdílné. Rozhodnutí si udělejte sám

Navíc ten acer má i OS.
tento účet již není aktivní.

soulbringer

Příspěvekod soulbringer » 21 dub 2007 15:15

vidim to podobne jako maxxz... ackoli zrovna ja nejsem clovek, ktery by daval prednost ACER notebookum. Pravdou je ze cena / vykon je na strane ACERu (vetsi RAM, trochu vice mista na HDD, a W-Vista v cene Notebooku)

Na obou noutech visty pojedou, ovsem 2 GB RAM je preci jen pohodlnejsi. Filmy zvlandou s prehledem oba, grafiky jsou vice mene stejne (obe maji 128 MB vlastni pameti a da se jeste sdilet) - nicmene nVidie je o malinikaty rozdil lepsi - kazdopadne v teto kategorii clovek aninepostrehne.

Osobne bych si nevybral asi ani jeden, ale pokud bych mel mezi nimi vybirat, tak bych zrejme sel do Aceru, ale osival bych se :o)... tak jako tak je to tve rozhodnuti :o)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“