to je jiný diagnostický program,ale podle mě nezjistíš nic jiné je to,že máš Broadcom síťovku a komplet ovladač je na supportu Aceru,jeden z nich musí jít nainstalovat...a co bylo na tomto nainstalované?
Tenhle notebook se ke mě nedostal nový a hned když se mi dostal do ruky tak sem musel reinstalovat operační systém a to bylo tenhle týden. Ztěch ovladačů jsem zkoušel všechny co tam jsou ale prostě jak dám lan kabel do NB tak to prostě nezareegistruje a nové připojení k místní síti lze vytvořit pouze bezdrátové.
já nevím jak bych ti to vysvětlil,nejprve musíš mít v pořádku ovladač,pak můžeš zkoušet něco připojovat... zkus si stáhnout toto,dej si zeskenovat drivery jestli ti najde ten pravý "uniblue driver scanner"
Zdravím lidičky,mám stejný problém jako ludvajus92.Všechno rozhýbu,ale nedokážu najít na oficiálních stránkách driver na lanku pro tento noťas.Jsou tam pouze nějaké 3 soubory ale ani jeden s nich není instalace,ale podle mně jenom nějaká aktualizace.Největší s těch tří programů má asi 83 kb.Mají tam v tom prostě mrdník.Prosím o pomoc.Jsem naprosto bezradný
ludvajus92
teď jsem koukal na ten obrázek....vždyť tam tu síťovou kartu máš...podle PC Wizardu...
Broadcom Corp BCM440x 100Base-TX Fast Ethernet...
nestrkáš tam třeba překříženej kabel...?
Mám Windows XP profesional a všechny ovladače jsem stahoval ze stránek Aceru.Všechno jede jenom ta lanka ne.Jsou tam sice k tomu 3 nějaké soubory,ale nejsou to instalace,jsem s toho nešťastný S tím stářím nevím,kopil jsem ho v bazaru.Ale asi tak roku a půl,asi.