Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55606 - tuhle, respektive trošičku starší model (budou stejné) mám asi poslední rok a půl až dva roky bez nejmenších problému.. to měnění DPI je dost pohodlný na hry, protože některý sou prostě tuhý a jiný ne Ale jestli není pro tebe moc "levná" Každopádně ode mne support.
Já mám https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50247 a mohu jen doporučit. Je sice na notebook trochu větší, ale k velkému notebooku velkou myš, ne? Měnění DPI za chodu je naprosto neocenitelná vlastnost této myši.
Naposledy upravil(a) Thorus dne 22 pro 2008 22:56, celkem upraveno 1 x.
Obě dvě myše tam mají. Která je teda lepší? Ta thoruse nebo ta prostepokyho?
mivlak: Dneska jsem platil zálohu 2000 Kč. Zbytek doplatím až při vyzvednutí. Jinak tento Acer není už v ČR skladem, další dodávka (30 kusů) dorazí 5.1 do ČR. Takže pán ji bude mít 6.1 a já si pro ní dřív jak 9.1 jít bohužel nemůžu, nemám čas.
tu mi ani nepřipomínej, nešťastně mi spadla z 2 metrů na asfalt a je po ní...
jinak já jsem tady radši ani nic nepsal, když jsem chtěl kupovat NtB tak jsem o Aceru ani neuvažoval. Má ho totiž můj strýc, cca 3/4 roku a už se mu sere,pomalu se zapíná,baterka už vydrží čím dál tím méně.... klasické problémy této nabušené značky s nízkou cenou.
těžko říct... ale on tomu nějako moc nerozumí a tak zuří,co si to koupil za krám. Tehdy stál kolem 40 papírů a tak si myslel,že půjde všechno hladce. A to on s ním nedělá nic složitého. Nehraje hry,pouze píše ve Wordu,dělá v Power Pointu,dívá se na filmy a je na netu. Nic víc.
Machu
no jo,na všech notesech vydrží baterka šest let minimálně a na Aceru jen rok,a hlavně po nějakém čase procesor a grafika přestane zrazu stíhat a jede mnohem pomaleji...přesně tak,klasické problémy Aceru
Takže všem moc díky za tipy a hlavně prostepokymu za tu myš, protože je úžasná. Takže s NB spokojenost, nikde nic nevrže, zpracování, alespoň u mě na 1. Takže klidně toto téma můžete LOCKnout nebo smazat.
HenryPotter píše:Takže všem moc díky za tipy a hlavně prostepokymu za tu myš, protože je úžasná. Takže s NB spokojenost, nikde nic nevrže, zpracování, alespoň u mě na 1. Takže klidně toto téma můžete LOCKnout nebo smazat.
Však hned to nevrže...počkej po půl roce.
A k čemu LOCKnout? Za chvíli se tady stejně budeš doptávat na chladící podložku...
mivlak: já bych to tady také nechal, pročetl jsem to celé a je to dost...poučné.
Q6600, 4GB RAM, 8800GT, Windows Vista x64 a Ubuntu 8.10 x64 + EEE901, Windows XP Home 32