Citace:
Uvědomte si, že každý netráví život jen hraním her - a i kdyby proč si kupovat přehřívající se krám, když mohu mít za polovinu jeho částky velice výkonný desktop, který jej strčí jak výkonově, tak ergonomií do kapsy? Za ty peníze co stojí Toshiba, mohu mít výkonější desktop + kvalitní notebook - proč proboha vyhazovat peníze za něco takového. Rolling Eyes
Ty jsi omezeny hlupak nebo nas chces urazit a narknout z toho, ze jsme omezenci co travi zivot hranim her? To je to typicke ceske mysleni. Kdyz jsem byl par mesicu v USA, tak jako velmi mlady clovek jsem videl velky rozdil v celkovem mysleni. Nase republika je uplne za opicema. Ano, presne to je ten vyraz ktery to vystihuje. Myslenkove nazory a pochody ci zavedene konvence nasi stupidni republikou jsou proste prospikovany vsemi aspekty lidskeho zivota. Jak by take ne, kdyz nasi rodice , a nejen ti, vyrustali pred rokem 1989, stali frontu na banany, nevedeli jaky svet je zahranicemi, moznosti lidskeho zivota jim byly absolutne neznamy a tradice a zivotni styl spolu s myslenimy byl prevzaty stejne tak od jejich rodicu, jez zili jeste v horsi dobe plne pro zapadni svet absolutne nemyslitelnymi podminkami. Proc o tom mluvim ?
Takove argumenty muze mit opravdu omezeny cesky clovek. K jednotlivym uvaham co tady meles: Proc musi clovek, ktery si chce koupit vykonny herni stroj, podle tvych slov travit zivot hranim? Kde jsi na tom byl? Proc hned takovy extrem? Ja nechapu proc tak blabolis, promysli si nejprve, zda to co chces rict je argument. Tve wanna be argumenty nestoji za nic. V mem pripade napriklad muze platit, ze chci byt v dnesni dobe mobilni z mnoha duvodu. (Skola, domov, jednani, druhy byt, prace, cestovani v zahranici). Na tyto situace potrebuji stroj, ktery vezmu s sebou, mohu na nem pracovat, prekladat, a ve volnem case si zahrat oblibenou hru. Ja hraji maximalne 10h tydne pokud mam cas, a dokonaly herni notebook zastane vsechny moje potreby.
(V mem pripade 15 palcu jelikoz jsem pro lepsi mobilitu.) Tedy kancelarska prace, hrani, filmy, potrebne serfovani na cestach, dovolenych a mnoho jine prace. A zdaleka zivot netravim hranim. To jednak.
Dale k dalsi zaostale myslence:
Za ty penize muzes mit 2x vykonejsi desktop misto prehrivajiciho se notebooku! Kolikrat ja tohle cetl od nekoho, kdo vlastni LENOVO s integrovanou grafikou. Tak zaprve. Vyse jsem zminoval, kde vsude notebook potrebuji, kde vsude ve volnem case bych si take mimo jine rad zahral. Jakou funkci mi splni dnes jiz absurdni desktop, ktery ma 30KG a je prikovan k jednomu kusu stolu ? Jezisi tohle je ta nejpitomejsi myslenka kterou si mohl rict. No wow, z Xmist kde travim svuj cas, mohu mit na jednom z nich dvojnasobne vykony desktop, (s trojnasobnou spotrebou). K prehrivani: je tvoje vec, ze si neumis najit stroj, ktery se neprehriva, davno herni neznamena prehrivajici.
To je ta ceska hlavicka. Notebook neni na hry, kup si desktop. Tohle davno jiz neplati, dnes jsou herni notebooky uplne jinde akorat se v CR nikdo neprobudil! Dnes za 50K poridis vyborny stroj, ktery zastane vsechny potreby dnesniho uzivatele. 2h na baterii jsou pro mne absolutne dostatecne, na vetsine mist kde travim cas, mam k dispozici zasuvku.(Bohuzel pro ty, jez potrebuji nezbytne 4 hodiny ci vice je urcen nevykonny stroj, ale to jsou neduhy dnesni technologie stejne jako ze ferrari hodne zere a nic s nimy nenadelame)
Jsem rad že nejsem zdaleka sam, ktery bojuje za probuzeni teto redakce.
(včetně českého lidu s českými konvencemi)
No a závěrem bych sdělil následující panu recenzentovi.
Musim pouzit opet absurdni otazku. Kdo Vas prosi o recenze hernich notebooku zamerenych ciste na herni vykon? Co to tady blabolite stejne tak s dalsim uzivatelem, ze na notebooku jsou dulezite i jine veci nez herni vykon? To je snad jasne ze se musi recenzovat kazdy aspekt notebooku. S tim se v kvalitni recenze pocita. A vase nesmyslne navrhy, at vam navrhneme metodiky testovni

DD No ja se musim smat, ja Vam mam radit jak testovat, co to ma obsahovat , nakonec budete chtit poradit co tam jeste napsat ? Mam pro vas jedine reseni, podivejte se na kvalitni weby jako je notebookreview.com, tomshardware.com a notebookcheck.net, poucte se a udelejte vyber nejlepsich testovacich metodik, ktere pak aplikujete tady.
PS: Pokud nestihate, nepobizejte uzivatele at jedou do prahy testovat ale ukol a) delegujte, b) zacnete drive c) odlozte vydani recenze o potrebny cas (aby za neco stala a mela informacni hodnotu)