To je takovy problem otestovat notebook i jen na demoverzich, jestlize nema plne verze hernich titulu.
To je jako testovat Ferrari a delat test popojizdenim po meste
Opravdu neskutecne.
To snad nemyslite vazne. Kritika recenze je naprosto v poradku. Podivejte se nekdy na PCT, kde tam obcas uplne nici Obra. Moje kritika je vcelku umirnena, je to odflakla recenze a basta. To snad vidi kazdy.Michal.Maniak píše:Bangla: Chováte se, jako kdybyste někomu za ty recenze platil. Nevšiml jsem si, že by Jiří někoho nutil si jeho recenze číst, navíc chápu že ho zajímají především "notebooková" hlediska, pokud hledáte notebook na paření her, jinak zaměřené servery nabízejí poměrně komplexní testy zaměřené právě na hry. Ovšem tam se zase přiliš nedočtete o ergonomických hlediscích notebooku (teplota, hlučnost chlazení, konstrukce...). Myslím že velká část návštěvníků notebook.cz zde chodí právě z toho důvodu, že se o noteboocích dozví z tohoto pohledu, pokud jde o výkon, stačí určitě údaje z 3D a jiných marků - a ty tu samozřejmě jsou.
Vzhled notebooku jej přímo předurčuje na LAN párty, případně mezi studenty středních škol, kteří okukováním notebooků spolužáků krátí dlouhé chvíle o přestávkách.
Duvod je ten, ze na tomto serveru jsou vseci zaujati proti hernim strojum.swarm píše:Bangla: Nějak mi nedochází důvod, proč jsou vaše reakce tak afektované. U normálního, psychicky vyrovnaného jedince bych neočekával za větou 8 vykřičníků.
Ad OBR: To je ten, jak upravuje výsledky tak, aby vycházely podle jeho potřeb? Nebo ten, jak si vymýšlí výsledky testů, osočuje konkurenci a přitom nemá šajn o hardware? Tam půjde asi o kritiku jiného druhu.
To je vidět, že vůbec nemáš tušení, jací lidé tu stojí za tímto serverem. Pokud máš pocit, že je to banda studentů, tak seš úplně vedle. Nezkušenost? To je tvůj názor, který tu s tebou moc lidí sdílet nebude. Řekl bych, že naopak za tímhle projektem stojí hodně zkušeností a že celkem přesně reflektuje to, co většinu lidí u notebooků zajímá.Nic proti Vam redaktorum a lidem, co spravuji tento web, ale je videt, ze jste jen "nezkusena" banda vysokoskolaku.
Klasika, pokud člověk zkritizuje něco, co sám nemá, řeknu že mi je primitivně závidí. Uvědomte si, že každý netráví život jen hraním her - a i kdyby proč si kupovat přehřívající se krám, když mohu mít za polovinu jeho částky velice výkonný desktop, který jej strčí jak výkonově, tak ergonomií do kapsy? Za ty peníze co stojí Toshiba, mohu mít výkonější desktop + kvalitní notebook - proč proboha vyhazovat peníze za něco takového.Jde pouze o zavist danych jedincu, ze na takovy notebook nemaji.
Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.