Ke studiu klidndě ano, ale ne na to ho používat při vyučování s odůvodněním, že si člověk potřebuje psát poznámky ve wordu, protože mu klasické sešity nevyhovují. lehce se to totiž zvrhne k tomu, že při vyzčování budou žáci sledovat filmy, hrát hry nebo surfovat na netu apodobně. Tohle snad musíš uznat. O přestávce ať si žáci notebook klidně vytáhnou, když bez těch her nevydrží, ale ne při vyučování...
Kvakunek: budeša se divit,ale já taky ještě pořád chodím do školy...
Notebook do školy
-
- Moderátor
sirius1983 píše:lehce se to totiž zvrhne k tomu, že při vyzčování budou žáci sledovat filmy, hrát hry nebo surfovat na netu apodobně. Tohle snad musíš uznat.
to je fantazie,u žádného solidnějšího učitele ti neprojde sledovat filmy na noutu nebo ho dokonce mít vytáhlý na stole,nevím na jakou střední jsi chodil ty,ale na mojí škole takové zoufalce co sledují filmy nebo fanaticky paří hry v hodinách řádné výuky nemáme
ACER Aspire 6920G-582G32MN
Jesli not na střední školu patří,nebo nepatří o tom rozhoduje škola.
Kvakounek má pravdu o hodine se člověk učí a to co dělá a s čím o přestávkách je jen jeho věc.A věřte mi že po nejaké chvíli vám to nebude připadat jako největší priorita(pařit,pařit,pařit).A když sem na soukromé škole tak mi nepříjde nejlepší nedávat pozor!Sem tam abych se neco naučil a pařit CoD to určitě nebude.Doufám že ste to všichni pochopili...
MSI da za fajne cenu fajne výkon a žádnou kvalitu
ASUS ------------ // ------------
nikomu neberu že DELL je sakra fajne značka a že opravdu je.Ovšem za fajne vykon je taky potřeba fajne zaplatit
Obrátil jsem se sem aby jste mi poholi ve výběru nota. A nejsem o moc chytřejší ani rozhodnutější
Kvakounek má pravdu o hodine se člověk učí a to co dělá a s čím o přestávkách je jen jeho věc.A věřte mi že po nejaké chvíli vám to nebude připadat jako největší priorita(pařit,pařit,pařit).A když sem na soukromé škole tak mi nepříjde nejlepší nedávat pozor!Sem tam abych se neco naučil a pařit CoD to určitě nebude.Doufám že ste to všichni pochopili...
MSI da za fajne cenu fajne výkon a žádnou kvalitu
ASUS ------------ // ------------
nikomu neberu že DELL je sakra fajne značka a že opravdu je.Ovšem za fajne vykon je taky potřeba fajne zaplatit
Obrátil jsem se sem aby jste mi poholi ve výběru nota. A nejsem o moc chytřejší ani rozhodnutější
- Chlebovnik
- guru
ondrejzakopal píše:Podívejte se, já jdu na střední školu do Brna (Olomoucká 61). Tam mi řekli, že NB nebo PC je ke studiu podmínkou...
Ano, ale to neznamená tahání notebooku do školy. Já si vždy vystačil s flashkou - prezentace, referáty nebo když nám učitelé kopírovali materiály na semináře. A ještě minulý rok jsem chodil na gympl, takže vím o čem mluvím. Vytáhnout si při hodině notebook je prostě vrchol neslušnosti.
Takže bych ti radil ten notebook ještě jednou zvážit. Jestli teď teprve jdeš na střední, tak si kup PC, které ti na hraní poslouží lépe a za 4 roky se případně můžeš kouknout po nějakém lehkém a kvalitním notebooku na VŠ + investovat do upgradu PC. Vyjde to levněji než kupovat 2 notebooky - teď a za 4 roky znovu a hraní si užiješ lépe.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
- Chlebovnik
- guru
Tak jestli si chceš i něco zahrát, tak máš v podstatě 2 možnosti:
Toshiba Tecra: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61011
Asus N80: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61367
Vzhledem k tomu, že ho budeš přenášet denně bych volil spíš tu Tecru, ale ten Asus jsem slyšel taky není konstrukčně špatný, ale radši si to nech potvrdit.
Jinak nejlepší řešení by podle mě bylo nějaký levný HP Compaq 6730s nebo Asus EEE + pořádné PC na doma.
Toshiba Tecra: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61011
Asus N80: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61367
Vzhledem k tomu, že ho budeš přenášet denně bych volil spíš tu Tecru, ale ten Asus jsem slyšel taky není konstrukčně špatný, ale radši si to nech potvrdit.
Jinak nejlepší řešení by podle mě bylo nějaký levný HP Compaq 6730s nebo Asus EEE + pořádné PC na doma.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
Kdyz ja sem chodil na stredni tak sem tam paril W3 na noutu Vtedi ma filmi este nebavili velmi
Ale inac je to iba na studentoch verim ,ze aj ked som mal 16( a prvy svoj nout na stredni) vydrzal som ho pouzivat k uceniu... Skor teraz po rokoch s tym mam problem
Inac ten asus je na tom spracovanim aj dizajnom dobre Ale Tecra bude lepsia(o dost ) sam som nad nou rozmyslal ale vyhral R400...
Ale inac je to iba na studentoch verim ,ze aj ked som mal 16( a prvy svoj nout na stredni) vydrzal som ho pouzivat k uceniu... Skor teraz po rokoch s tym mam problem
Inac ten asus je na tom spracovanim aj dizajnom dobre Ale Tecra bude lepsia(o dost ) sam som nad nou rozmyslal ale vyhral R400...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“