Takže jsem kontaktoval technika a polozil mu par otazek:
Tento notebook pouziva chlazeni, ktere je velmi vykonne a v pohode pry uchladi i prave tyto vykonejsi soucastky ktere jsem zminoval.
Notebooky nejsou “strojově” vyráběny jak tomu dnes bývá,ale každy kus je unikátně postaven dle zákaznických potřeb. Takze pry je minimalni poruchovost, jelikoz se kazdy system testuje. Konkretne je to napsane tady. "Poté každý systém projde 72-ti hodinovým stress-testem. Pouze takto je zajištěna dlouhodobá stabilita našich produktů. " Pokud tedy notebook obsahuje nejakou vadnou soucastku, ktera se nadmerne zahriva nebo nefunguje na 100%, technici ji v Eurocomu nepouziji. Takze nedochazi k zahrivani graficke karty na 100C pri pul hodinove zatezi jak tomu byva ve "standartnich hernich noteboocich" ve sptrebitelskem segmentu.
Jednotlivé součástky a komponenty jsou těmi nejkvalitnejšími na trhu. jelikož je to potřeba pro uspokojení potřeb nejnáročnějších klientů,
mezi které patří velké korporace, výrobní závody, výuková centra, univerzity a také domácnosti. To je citace z webovych stranek a k tomu mi dodal, ze tyto notebooky nejsou primarne urceny pro domacnosti, jez od ntoebooku neocekavaji vykon desktopoveho pocitace ale do profesionalniho segmentu.
Na MXM a Upgrade moznosti mi akorat rekl to, ze to ze cesti uzivatele neznaji moznosti, ktere jim tady doposud nebyly umozneny a to ze nemaji pristup k MXM technologiim neznamena ze Eurocom jako leader v tomto odvetvi je take nema. Eurocom nabizi pry i jine reseni nez high-endove notebooky, nicmene goldmax nabizi pouze naprosty highend, ktery v cr nema konkurenci a proto se bude postupne rozrustat do cele evropy. Sasi jsou od jednoho z nejvetsich vyrobcu CLEVO, soucastky a zpracovani se ale pak lisi, a pry nikdo krome nich nenabizi prave nejvykonejsi reseni jako Eurocom. K upgradu na jakykoli cpu pry neni zapotreba zadneho vetsiho zasahu do hw, pokud to bude Quad core, tak bude potreba hw uprava kterou provede Goldmax- to se tyka ale jen storma. U jinych modelu bude upgrade mozny bez hw uprav, jelikoz jako prvni vyrobce a zaroven jediny bude v tomto 15 palcovem notebooku nabizet prave Quad core.
MXM moduly ma vice vyrobcu, ale pouze oni nabizeji upgrade, a pry drtiva vetsina pouziva MXM I nebo II, kde cela vymena postrada smysl jelikoz highendove herni a profesionalni grafiky delaji pouze v MXM typu III a IV. Takze nejaky acer si tam zadnou lepsi grafiku ani neda.
To je myslim vycerpavajici odpoved a nevidim duvod proc neverit tomu co rika
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Doufam ze sem nic nepopletl.