servis pavilion
-
alfah4ns
- guru
fortera:
nezapomen, ze pavilion je urceny jen na domaci pouziti. byt stejne kvalitni a hl. ve stejne pevnem sasi jako business hp-cka, lezl by jim do zeli, stejne tak je to snad u vsech vyrobcu. bohuzel, ac je to trochu smutne
nezapomen, ze pavilion je urceny jen na domaci pouziti. byt stejne kvalitni a hl. ve stejne pevnem sasi jako business hp-cka, lezl by jim do zeli, stejne tak je to snad u vsech vyrobcu. bohuzel, ac je to trochu smutne
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
cross
- píše často
Takže má reklamace je v současné době ve stavu možného vrácení peněz. Komunikuji s HP po mailu s nějakým pracovníkem, který napsal do servisu, aby můj ntb pořádně prohlídli. Současně bere v potaz, že chci vrátit peníze (vypadá to na plnou částku). Ale byla tam, pro mě celkem znepokující, podmínka, že to musí uznat jako reklamaci ... Tak jsem zvědavý ...
-
cross
- píše často
Takže ti debilní poláci prý nenalezli žádnou HW závadu na mém notebooku (která tam je), tudíž mi byla reklamace zamítnuta a s tím i vrácení peněz ... prý to ani nevyřeší to, že si notebook nepřevezmu a nechám ho znovu poslat na reklamaci - že bych ho posílal tak dlouho, než by to bylo 30 dní ...
Mám to prý vyřešit s obchodem, kde jsem to koupil. V mém případě tedy E LINKX, a.s. , kam jsem před chvílí napsal a čekám na vyjádření ...
Co mám dělat v případě, že to nebudou řešit ani oni?
Mám prostě závadu na notebooku a nemůžu to vyreklamovat?
Mám to prý vyřešit s obchodem, kde jsem to koupil. V mém případě tedy E LINKX, a.s. , kam jsem před chvílí napsal a čekám na vyjádření ...
Co mám dělat v případě, že to nebudou řešit ani oni?
Mám prostě závadu na notebooku a nemůžu to vyreklamovat?
-
cross
- píše často
-
cross
- píše často
-
cross
- píše často
Mi se ten jejich systém moc nelíbí .. mohly by tam být uvedeny i normálně maily, ne jen formuláře ...
A chci k tomu přiložit i přílohy (protokoly o přijetí, emailovou komunikaci, záruční list) a myslím, že lepší to bude písemně než elektronicky ... tam to dostane zase nějaký pracovník, co mi odpoví naučenou frází a tak mě pošle do prdele.
A chci k tomu přiložit i přílohy (protokoly o přijetí, emailovou komunikaci, záruční list) a myslím, že lepší to bude písemně než elektronicky ... tam to dostane zase nějaký pracovník, co mi odpoví naučenou frází a tak mě pošle do prdele.
-
CeCo
-
cross
- píše často
-
cross
- píše často
Na stížnost mi bylo odpovězeno tím samým chlápkem, který si se mnou psal maily ohledně předposlední reklamace ... odepsal jen:
do reklamace prodejcu bohuzel nemuzeme jako lokalni zastoupeni vyrobce HP jakkoliv zasahovat a tedy ani Vasi reklamaci urychlit.
Napíšu tam stížnost jako prase a on mi napíše tohle. Prodejce mi napsal, že to čeká na vyjádření HP a ten mi zase napíše, že to nemůžou řešit. Bože ...
Už jsem si vyhledal i středisko Sdružení ochrany spotřebitelů a chystám se tam ...
do reklamace prodejcu bohuzel nemuzeme jako lokalni zastoupeni vyrobce HP jakkoliv zasahovat a tedy ani Vasi reklamaci urychlit.
Napíšu tam stížnost jako prase a on mi napíše tohle. Prodejce mi napsal, že to čeká na vyjádření HP a ten mi zase napíše, že to nemůžou řešit. Bože ...
Už jsem si vyhledal i středisko Sdružení ochrany spotřebitelů a chystám se tam ...
-
cross
- píše často
Takže jsem se dnes dostal do fáze, kdy budu nechat dělat znalecký posudek ...
HP se opět vyjádřilo negativně k mé žádosti ... že prý je to nenabíjení způsobeno neoriginálním zdrojem, který používám (dodaný zdroj s notebookem odešel, koupil jsem si nový HP adaptér ... nevím, co je pro ně tedy originál ... ) a prý to na jejich originálním zdroji jelo ...
Ti poláci jsou fakt asi debilové.
HP se opět vyjádřilo negativně k mé žádosti ... že prý je to nenabíjení způsobeno neoriginálním zdrojem, který používám (dodaný zdroj s notebookem odešel, koupil jsem si nový HP adaptér ... nevím, co je pro ně tedy originál ... ) a prý to na jejich originálním zdroji jelo ...
Ti poláci jsou fakt asi debilové.
-
shaggy
- píše často
-
cross
- píše často
-
Gogo
- guru
zkus se zeptat Michala,běhá tady někde kolem,ten tvrdí že servis HP patří k těm nejlepším,zřejmě neměl na mysli jen Elitebooky
jinak před tím posudkem bych se jich nejprve zeptal na nějakého konkrétního znalce,aby pak z nich nevylezlo že toho od kterého to máš,oni nemaj v seznamu a proto...
jinak před tím posudkem bych se jich nejprve zeptal na nějakého konkrétního znalce,aby pak z nich nevylezlo že toho od kterého to máš,oni nemaj v seznamu a proto...
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno