HP EliteBook 8530p

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Michal27
zlobivá kočička

Příspěvek od Michal27 »

Ad 4. Myslim, ze je vsude 60Hz... Pokud ne, vyvedte me z omylu, ale zatim na vsech notasech, ktere mi prosly rukama, to bylo prave 60Hz. Ty schopnejsi kousky ji umi snizit na 40Hz - a snizit spotrebu...
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Gogo
guru

Příspěvek od Gogo »

Acery mají ještě 59Hz a 60,nevím proč ta 59tka :D
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
tukilluki
občas něco napíše

Příspěvek od tukilluki »

mam na tom Ubuntu a bezi to uplne pohodicke len treba rozbehat zvuk(editacia jedneho konfig) a k treba mat zapnute bluetooth a wifi z wisty aby nabehli v ubuntu.
Holi
občas něco napíše

Problem se zvukovkou trvá...

Příspěvek od Holi »

Vcelku mne mrzí jak se k mému problému neustále chovají jak HP, tak operátor O2... Můj problém s praskáním přehrávané muziky a nemožnosti přehrát hudbu z např. play.cz přetrvává...o net tv ani nemluvě... S notebookem jsem po pracovní stránce maximálně spokojen jen prostě problém, který mám se zvukovkou hází O2 na HP a naopak neustále... Notebook 8530p při nainstalovaném XP profesional a vloženou exprescard od O2 prostě komunikuje na 4ku minimálně... Při spouštění systému musím být karta venku ze slotu, jinak notebook vůbec nenaběhne a nemožnost přehrát si oblíbené rádio při práci mne více než štve... Nemít přídavné repro, ani bych si asi neposlechl muziku z disku, bo poslouchat to neskutečný vrzání a praskání je hnus....

Je někdo schopen mě říct, jestli se s tím dá dělat i něco jiného, než narvat do pc windows vista?????
CeCo

Příspěvek od CeCo »

Holi
občas něco napíše

Příspěvek od Holi »

CeCo píše:Nemas nahodou uvolnenu pruzinku?
https://www.techsupport.sk/clanok/222/ch ... ticle.html

C

otevrel jsem a pružinka na svém místě, čiže nee...myslím si, že problém bude u tutěch nových exprescard od O2...kolega má ten samý problém jelikož má také xp... Třetí z nás si nechal nainstalovat visty, na začátku si nastavil jaké média chce povolit a problém nemá.
t0m83
občas něco napíše

Příspěvek od t0m83 »

Nevíte jestli se bude v ČR prodávat tento notebook v konfiguraci (VC221EA)?
Gogo
guru

Příspěvek od Gogo »

ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
kenas
občas něco napíše

Příspěvek od kenas »

Mate ted nekdo zkusenosti presne s touto konfiguraci https://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 10140CENL9 ?

Stale se porad rozhoduji jestli tento EliteBook nebo MacBook Pro 13"

Jakou ma treba toto HP vydrz na baterku?
Srandist4
občas něco napíše

Příspěvek od Srandist4 »

kenas píše:Mate ted nekdo zkusenosti presne s touto konfiguraci https://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 10140CENL9 ?

Jakou ma treba toto HP vydrz na baterku?

jojo, tohodle noťáska mám přesně s touhle konfigurací. Sem s tím naprosto spokojenej.

Výdrž na baterku je se sníženým jasem 4 hodiny v pohodě. Na plnej výkon 3 hodiny.

Copak bys k němu chtěl dál vědět ? :-)
kenas
občas něco napíše

Příspěvek od kenas »

jak je to treba s pevnosti materialu? vrze nekde nebo jakej je hluk chlazeni v klidu a v zatezi? Co tak velky rozliseni na 15" displej?
CeCo

Příspěvek od CeCo »

Precitaj si https://www.notebookblog.sk/clanok/220/h ... ticle.html

Je to naprosto rovnake sasi; hluk bude rovnaky a tichsi (rovnaka zakladna doska, BIOS, CPU a na 8530p je kapanek slabsia grafika) a rozlisenie mam maximalne ake sa tam dava :)

C
kenas
občas něco napíše

Příspěvek od kenas »

tyjo a fakt se ty tlacitka tak osoupaji? To me zase trosku priklonilo k MacBook Pro
Xam
občas něco napíše

Příspěvek od Xam »

Mám konfiguraci s ati fire gl a orpoti té recenzi musím říci, že větrák se nespouští při vysokých teplotách, ale běží skoro neustále a tudíž udržuje dle mne notebook pořád chladný i pro práci na klíně.

Vhledem k tomu, že nemám ntb dlouho tak nemůžu potvrdit ani vyvrátit ošoupaní tlačítek touchpadu.
CeCo

Příspěvek od CeCo »

Spustat Win na Macoch je stale vopruz. A support je stale v podstate obmedzeny len na CR.

C