HP EliteBook 8530p
Problem se zvukovkou trvá...
Vcelku mne mrzí jak se k mému problému neustále chovají jak HP, tak operátor O2... Můj problém s praskáním přehrávané muziky a nemožnosti přehrát hudbu z např. play.cz přetrvává...o net tv ani nemluvě... S notebookem jsem po pracovní stránce maximálně spokojen jen prostě problém, který mám se zvukovkou hází O2 na HP a naopak neustále... Notebook 8530p při nainstalovaném XP profesional a vloženou exprescard od O2 prostě komunikuje na 4ku minimálně... Při spouštění systému musím být karta venku ze slotu, jinak notebook vůbec nenaběhne a nemožnost přehrát si oblíbené rádio při práci mne více než štve... Nemít přídavné repro, ani bych si asi neposlechl muziku z disku, bo poslouchat to neskutečný vrzání a praskání je hnus....
Je někdo schopen mě říct, jestli se s tím dá dělat i něco jiného, než narvat do pc windows vista?????
Je někdo schopen mě říct, jestli se s tím dá dělat i něco jiného, než narvat do pc windows vista?????
kenas píše:Mate ted nekdo zkusenosti presne s touto konfiguraci [ ODKAZ ] ?
Jakou ma treba toto HP vydrz na baterku?
jojo, tohodle noťáska mám přesně s touhle konfigurací. Sem s tím naprosto spokojenej.
Výdrž na baterku je se sníženým jasem 4 hodiny v pohodě. Na plnej výkon 3 hodiny.
Copak bys k němu chtěl dál vědět ?
-
CeCo
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“