Zdravím, zháňam notebook, ktorý bude výkonovo nahrádzať (aspoň čiastočne) desktop, ale zároveň bude odolný (časté prenášanie, šalinou atp.) a mať čo najväčšiu výdrž baterky. Viem, že to je ťažké, takmer nemožné a bude sa musieť robiť kompromis, ale to mi nejak moc nevadí, kompromis by som hľadal skôr smerom k tej výdrži baterky a odolnosti.
85-90% času s ním strávim pozeraním videa (720p - anime, TV shows), netom a prácou (nastupujem na FIT VUT (alebo FI MUNI heh), takže všetko, čo robieva študent informatiky - programovanie, weby, atď). No a ten zvyšný čas by som chcel raz začas zahrať aj nejaké hry - hrávam hlavne RPG, takže do budúcnosti by som chcel, aby to utiahlo hlavne Dragon Age: Origins a Diablo 3.
Cenovo by som sa chcel pohybovať do 1200€, úplné maximum 1300€. hlavný kandidát je . Vedeli by ste mi doporučiť niečo iné, alebo aspoň potvrdiť správnosť výberu tohoto HP?
Všestranný notebook
-
alfah4ns
- guru
- Bydliště: Ostrava [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
myslim, ze to je dobra volba.
vydrz az ke 4 hodinam neni vzhledem k HW spatna, kdyztak muzes dokoupit pridavnou baterii (pod notebook)
zamrzi akorat wxga displej, wsxga+ se ale uz bohuzel nevleze do rozpoctu.
jinak OK, pokud budes zavislyna tom,aby notebook byl funkcni, jeste bych zvazil rozisreni zaruky na NBD on.site /nasl. prac.de na miste u zakaznika)
vydrz az ke 4 hodinam neni vzhledem k HW spatna, kdyztak muzes dokoupit pridavnou baterii (pod notebook)
zamrzi akorat wxga displej, wsxga+ se ale uz bohuzel nevleze do rozpoctu.
jinak OK, pokud budes zavislyna tom,aby notebook byl funkcni, jeste bych zvazil rozisreni zaruky na NBD on.site /nasl. prac.de na miste u zakaznika)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
sirius1983
- Moderátor

- Bydliště: Všude dobře tak co doma... [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
-
Beast
- občas něco napíše
- Registrován: 15 bře 2009 23:32 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nad 14 palcovým som neuvažoval, chcem 15-ku. Asi pôjdem do toho Lenova TP T500, batéria sa dá prikúpiť do Ultrabay a to prehadzovanie kariet má niečo do seba. Podpora Linuxu je veľmi fajn, ako som tak pozeral, v Ubunut by malo fungovať všetko podstatné (okrem toho prehadzovania kariet, ale pod Linuxom aj tak hrať nebudem, takže integrovaná karta bude stačiť, dedikovanú využijem iba raz za čas vo Windowse). Našiel som ho napr. , ale zase sa mi cena zdá príliš malá, tak by ma zaujímalo, či má niekto s týmto predajcom skúsenosť, resp. ako zistím, že predávajú už reklamované a opravované notebooky.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“