Mám na tomto NTB závadu (mimo záruku) v zobrazení, při zapnutí se obraz rozpadl na vodorovné pruhy, zjistil jsem, že problém bude buď v plochém kabelu pro obrazovku, nebo v konektoru napojení na display, případně v samotné obrazovce. Noťas jsem odeslal ppelkou do Brna do Aceru, dnes mně od nich přišla kalkulace opravy, kde zjistili vadný display - celková cena opravy: 7730,-Kč!!!
Poraďte, mám do toho jít? Nebo šetřit na jiný kousek? Notebook potřebuji, za tento jsem před třemi lety dal kolem 20.000,-Kč. Když to u nich nechám opravit, tak na něj bude záruka, jaký na to máte názor? Díky za odpovědi.
Acer Aspire 5110 AWLMI - vadný display
-
- občas něco napíše
jestli je stary 3 roky a stal 20k, tak ted nema ani cenu tech 8, co stoji ta oprava.
navic investovat do ntb mimo zaruku 8k...
(to s tou zarukou, ze ti ji pak daji, nechapu, jak to myslis? maximalne ti daji zaruku na ten novy dil, kterej menili, tusim pul roku, nebo kolik... )
jinak displeje se daji sehnat kolem 3.5k, v bazaru najdes par lidi, kteri vykupuji ntb na nahradni dily a ty pak treba muzou prodat... osobne bych ale uz pocital s novym notebookem, z tohoto si vyndal akorat HDD a zbytek prodal na nahradni dily.
navic investovat do ntb mimo zaruku 8k...
(to s tou zarukou, ze ti ji pak daji, nechapu, jak to myslis? maximalne ti daji zaruku na ten novy dil, kterej menili, tusim pul roku, nebo kolik... )
jinak displeje se daji sehnat kolem 3.5k, v bazaru najdes par lidi, kteri vykupuji ntb na nahradni dily a ty pak treba muzou prodat... osobne bych ale uz pocital s novym notebookem, z tohoto si vyndal akorat HDD a zbytek prodal na nahradni dily.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
mno popis sedi i na vadnou GPU
ale swarm tu vypsal nekde vsechny LCD kam sedi takze zkus se na to podivat a na aukro je plno lcd co se prodavaji za 1k 

Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- občas něco napíše
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
acer
vasekpetr1 píše:Nakonec jsem do toho šel, nechal jsem Aceru vydělat, notes už je doma, sice jsem o tu osmičku lehčí, ale mám klid. Obraz je jak fotka.
Ja by som určite na stary notbuk nedaval monitor ale by som račej kupil notbuk zo zarukov lebo noteblok ja nerentabylne opravovat