Mám na tomto NTB závadu (mimo záruku) v zobrazení, při zapnutí se obraz rozpadl na vodorovné pruhy, zjistil jsem, že problém bude buď v plochém kabelu pro obrazovku, nebo v konektoru napojení na display, případně v samotné obrazovce. Noťas jsem odeslal ppelkou do Brna do Aceru, dnes mně od nich přišla kalkulace opravy, kde zjistili vadný display - celková cena opravy: 7730,-Kč!!!
Poraďte, mám do toho jít? Nebo šetřit na jiný kousek? Notebook potřebuji, za tento jsem před třemi lety dal kolem 20.000,-Kč. Když to u nich nechám opravit, tak na něj bude záruka, jaký na to máte názor? Díky za odpovědi.
Acer Aspire 5110 AWLMI - vadný display
-
vasekpetr1
- občas něco napíše
-
alfah4ns
- guru
jestli je stary 3 roky a stal 20k, tak ted nema ani cenu tech 8, co stoji ta oprava.
navic investovat do ntb mimo zaruku 8k...
(to s tou zarukou, ze ti ji pak daji, nechapu, jak to myslis? maximalne ti daji zaruku na ten novy dil, kterej menili, tusim pul roku, nebo kolik... )
jinak displeje se daji sehnat kolem 3.5k, v bazaru najdes par lidi, kteri vykupuji ntb na nahradni dily a ty pak treba muzou prodat... osobne bych ale uz pocital s novym notebookem, z tohoto si vyndal akorat HDD a zbytek prodal na nahradni dily.
navic investovat do ntb mimo zaruku 8k...
(to s tou zarukou, ze ti ji pak daji, nechapu, jak to myslis? maximalne ti daji zaruku na ten novy dil, kterej menili, tusim pul roku, nebo kolik... )
jinak displeje se daji sehnat kolem 3.5k, v bazaru najdes par lidi, kteri vykupuji ntb na nahradni dily a ty pak treba muzou prodat... osobne bych ale uz pocital s novym notebookem, z tohoto si vyndal akorat HDD a zbytek prodal na nahradni dily.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
Damianus
- _-=*Open Source*=-_
mno popis sedi i na vadnou GPU
ale swarm tu vypsal nekde vsechny LCD kam sedi takze zkus se na to podivat a na aukro je plno lcd co se prodavaji za 1k 
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
vasekpetr1
- občas něco napíše
-
stavač
- guru
acer
Ja by som určite na stary notbuk nedaval monitor ale by som račej kupil notbuk zo zarukov lebo noteblok ja nerentabylne opravovatvasekpetr1 píše:Nakonec jsem do toho šel, nechal jsem Aceru vydělat, notes už je doma, sice jsem o tu osmičku lehčí, ale mám klid. Obraz je jak fotka.