Popřípadě, proč ne? Rozběhnu na něm např. Crysis, CoD4, Oblivion atd.? Budu rád i za celkové zhodnocení tohodle notebooku nebo případně nějaký lepší ekvivalent s podobnou cenou(draží už ale ne, už teď přetahuju
 Popřípadě, proč ne? Rozběhnu na něm např. Crysis, CoD4, Oblivion atd.? Budu rád i za celkové zhodnocení tohodle notebooku nebo případně nějaký lepší ekvivalent s podobnou cenou(draží už ale ne, už teď přetahuju  )...díky
 )...díky Popřípadě, proč ne? Rozběhnu na něm např. Crysis, CoD4, Oblivion atd.? Budu rád i za celkové zhodnocení tohodle notebooku nebo případně nějaký lepší ekvivalent s podobnou cenou(draží už ale ne, už teď přetahuju
 Popřípadě, proč ne? Rozběhnu na něm např. Crysis, CoD4, Oblivion atd.? Budu rád i za celkové zhodnocení tohodle notebooku nebo případně nějaký lepší ekvivalent s podobnou cenou(draží už ale ne, už teď přetahuju  )...díky
 )...díky Beru pouze připomínky k tomuto notebooku a nebo návrhy na lepší ekvivalent za MAXIMALNE stejnou cenu (jak jsem řikal, už přetahuju finance
  Beru pouze připomínky k tomuto notebooku a nebo návrhy na lepší ekvivalent za MAXIMALNE stejnou cenu (jak jsem řikal, už přetahuju finance   )  Pokud jde o tu grafiku, tak jsem našel její přesnější specifikaci, tak to prosim posuďte:
  )  Pokud jde o tu grafiku, tak jsem našel její přesnější specifikaci, tak to prosim posuďte:
Castellano píše:Michal27 ti poradí
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 39 hostů