je tento notebook "vhodný" pro hraní her???
je tento notebook "vhodný" pro hraní her???
Čau...měl bych dotaz, jestli je http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65487 "vhodný" (nepište mi hlavně, že notebook na hry neexistuje) pro hraní her??? Popřípadě, proč ne? Rozběhnu na něm např. Crysis, CoD4, Oblivion atd.? Budu rád i za celkové zhodnocení tohodle notebooku nebo případně nějaký lepší ekvivalent s podobnou cenou(draží už ale ne, už teď přetahuju )...díky
-
- píše často
Tak to ať si Michal27 tu radu radši nechá. Beru pouze připomínky k tomuto notebooku a nebo návrhy na lepší ekvivalent za MAXIMALNE stejnou cenu (jak jsem řikal, už přetahuju finance ) Pokud jde o tu grafiku, tak jsem našel její přesnější specifikaci, tak to prosim posuďte:
výrobce : ATI
typ : ATI Mobility Radeon™ HD 4650 s podporou technologie HyperMemory™
velikost paměti : 1 024 MB vyhrazené paměti VRAM (až 2 301 MB celkové dostupné paměti pro grafiku pomocí technologie HyperMemory™ s 4 GB systémové paměti)
typ paměti : grafická paměť GDDR3 (resp. kombinace grafické paměti a systémové paměti)
připojená sběrnice : 16× PCI Express
Hry na "maximální" rozlišení hrát rozhodně nepotřebuju a ani jsem v to nedoufal, ale spíš mi jde o střední rozlišení a detaily (aspoň) a hlavně o to, aby ty hry běžely plynule.
výrobce : ATI
typ : ATI Mobility Radeon™ HD 4650 s podporou technologie HyperMemory™
velikost paměti : 1 024 MB vyhrazené paměti VRAM (až 2 301 MB celkové dostupné paměti pro grafiku pomocí technologie HyperMemory™ s 4 GB systémové paměti)
typ paměti : grafická paměť GDDR3 (resp. kombinace grafické paměti a systémové paměti)
připojená sběrnice : 16× PCI Express
Hry na "maximální" rozlišení hrát rozhodně nepotřebuju a ani jsem v to nedoufal, ale spíš mi jde o střední rozlišení a detaily (aspoň) a hlavně o to, aby ty hry běžely plynule.
Castellano píše:Michal27 ti poradí
A co je jako tohle za radu? Radši příště nepiš, tohle fakt nikdo nepotřebuje slyšet. Akorát zasíráš topic naprosto zbytečnými výroky, které stejně nikoho nezajímají.
K topicu: Tak COD4 na tom rozjedeš v pohodě a pokud to vyloženě nechceš na nové hry (které to rozchodí taky, ale asi se u toho notebook pěkně ufuní), tak si myslím, že problém nebude.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Zpět na „Jaký vybrat notebook“