Černé okraje u her ve windows7
stejný problém
Mám úplně stejný problém, dřív še jelo ok, ale zhruba před měsícem mi při najetí hry se osekly okraje.. (mám 1440x900) a ted se to v tý hře nechce roztáhnout... dřív to vše jelo vždy se to roztáhlo i když jsem změnil šířku tak se to přizpůsobilo celé šířce displeye.
Jen pokud to přenu do toho maximálního rozlišení tak to jede normáně (jenže na tak vysoké rozlišení to hrát nemůžu)
Taky vůbec nevím co s tím.
Jen pokud to přenu do toho maximálního rozlišení tak to jede normáně (jenže na tak vysoké rozlišení to hrát nemůžu)
Taky vůbec nevím co s tím.
FS Amilo Xa 2528 17", AMD turion 64 X2 - 2.2GHz, 4GB Ram, geforce 8600M GS 256MB DDR2 (1440*900), 2*320GB HDD, Win 7 RC 7100.
zkoušeli jste i format c: ?
edit: ale prostě mě to dřív na 7čkách nedělalo.. ale pak mylsím že se mi aktualizoval ovladač na graf kartu přes win a od tý doby to bylo asi špatný, ten už jsem zase aktualizoval na nejnovější verzi a nic.
edit: ale prostě mě to dřív na 7čkách nedělalo.. ale pak mylsím že se mi aktualizoval ovladač na graf kartu přes win a od tý doby to bylo asi špatný, ten už jsem zase aktualizoval na nejnovější verzi a nic.
FS Amilo Xa 2528 17", AMD turion 64 X2 - 2.2GHz, 4GB Ram, geforce 8600M GS 256MB DDR2 (1440*900), 2*320GB HDD, Win 7 RC 7100.
Pokud mate graf kartu nvidia, najdete to v nastaveni nvidia panelu kde to je v sekci: prevzorkovat plochy panel. Vyzkousejte vsechny moznosti a jedna z nich vam to opravi, bohuzel uz nevim jaka moznost to byla ale na win7 sem mel ten samy problem a timto sem vyresil. Nyni mam win vista z duvodu ze mi sedmicky totalne znicili kapacitu baterie.