6710b a wifi 802.11n
-
- občas něco napíše
6710b a wifi 802.11n
Je mozne v tomto notebooku vymenit wifi kartu za kartu podporujucu standart 802.11n. Ak ano aky model, pripadne kde sa da kupit, Pisal som do HP ale nejako sa neunuvali odpisat...
Kvoli zisku.
1, Aby ludia nekupovali notasy bez WiFi a potom si za tretinovu cenu kupili OEM kartu niekde inde (najma v USA, kde su konfigurovatelne zostavy +- rovnako drahe ako skladove)
2, Dtto, ale pre aftermarket (napr. by si chcel prejst na "n"kovu WiFi - musis kupit kartu od HPcka, kde ma zisk aj HP).
C
1, Aby ludia nekupovali notasy bez WiFi a potom si za tretinovu cenu kupili OEM kartu niekde inde (najma v USA, kde su konfigurovatelne zostavy +- rovnako drahe ako skladove)
2, Dtto, ale pre aftermarket (napr. by si chcel prejst na "n"kovu WiFi - musis kupit kartu od HPcka, kde ma zisk aj HP).
C
-
- občas něco napíše
CeCo píše:Servisne stredisko.
HP ma blokovane WiFi karty, obycajna genericka karta ("intel WiFi", Broadcom, Atheros a pod. kupene v obchode nie pod HP part-numberom) tam nepojde.
Pytaj si "441086-002" (Intel) alebo "441530-001" (Broadcom).
C
ahoj, po nejakej dobe som sa rozhodol, ze vymenu karty zrealizujem... Mam jednu otazku... Ked kupim kartu, ktora je typ podla HP P/N. Cize 441086-002 je karta Intel Wireless WiFi Link 4965AGN. Ale to co mam moznost kupit nieje to original karta od HP ale je to ta ista karta ale nema HP P/N. http://www.lacnenotebooky.eu/lacnenoteb ... 965AGN-MM2
Dokaze to nejako notebook poznat?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“