6710b a wifi 802.11n
-
19marek19
- občas něco napíše
6710b a wifi 802.11n
Je mozne v tomto notebooku vymenit wifi kartu za kartu podporujucu standart 802.11n. Ak ano aky model, pripadne kde sa da kupit, Pisal som do HP ale nejako sa neunuvali odpisat...
-
CeCo
-
CeCo
-
CeCo
Kvoli zisku.
1, Aby ludia nekupovali notasy bez WiFi a potom si za tretinovu cenu kupili OEM kartu niekde inde (najma v USA, kde su konfigurovatelne zostavy +- rovnako drahe ako skladove)
2, Dtto, ale pre aftermarket (napr. by si chcel prejst na "n"kovu WiFi - musis kupit kartu od HPcka, kde ma zisk aj HP).
C
1, Aby ludia nekupovali notasy bez WiFi a potom si za tretinovu cenu kupili OEM kartu niekde inde (najma v USA, kde su konfigurovatelne zostavy +- rovnako drahe ako skladove)
2, Dtto, ale pre aftermarket (napr. by si chcel prejst na "n"kovu WiFi - musis kupit kartu od HPcka, kde ma zisk aj HP).
C
-
19marek19
- občas něco napíše
CeCo píše:Servisne stredisko.
HP ma blokovane WiFi karty, obycajna genericka karta ("intel WiFi", Broadcom, Atheros a pod. kupene v obchode nie pod HP part-numberom) tam nepojde.
Pytaj si "441086-002" (Intel) alebo "441530-001" (Broadcom).
C
ahoj, po nejakej dobe som sa rozhodol, ze vymenu karty zrealizujem... Mam jednu otazku... Ked kupim kartu, ktora je typ podla HP P/N. Cize 441086-002 je karta Intel Wireless WiFi Link 4965AGN. Ale to co mam moznost kupit nieje to original karta od HP ale je to ta ista karta ale nema HP P/N. http://www.lacnenotebooky.eu/lacnenoteb ... 965AGN-MM2
Dokaze to nejako notebook poznat?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“