Mám problém s eRecovery,..keď chcem vytvoriť užívateľskú zálohu systému tak mi reštartuje PC a systém nabehne a napíše už vo Win recovery backup failed,..čo mám spraviť aby mi Recovery fungovalo opäť normálne?
Robí mi to odvtedy čo som nainštaloval Vistu a následne ju aj vymazal,..cez Alt+F12 mi recovery nejde,..ide iba z DVD
a v zaruce asik notebook nemáš co??? kdyby jo tak volej servis ...........jo s recovery jsou jen samé problémy... mi taky pořadně nejde recovery....blbne.........a tak......... ...........no už byl dva krat v servisu................ a výsledek...obnova recovery y výměna disku..........
tak v záruke ho ešte mám, ale keďže na Slovensku nemám žiadny servis Acer tak by som ho musel poslať do ČR a bol by som bez NB asi 2 mesiace,..a to mi za to nestojí,..rád by som to spravil nejak sám ale neviem ako,..
tak dva měsice těko........ten servis je v brně a reklamace musí vyřídit do 30 dnů dle zákona............takze muzes bejt v klidku.... no ale pokud bez notebooku neudlas ani krok tak to je tezke..............no nic jineho než servis nepomůže.............aspon bych rekl já
no nič,..aj tak díky,..ja teda bez NB nebudem Budem sa snažiť aby mi win nespadol aj keď to je blbosť sama o sebe ale tak DVD zo zálohou mám takže pohoda inak...
mbelas píše:tak dva měsice těko........ten servis je v brně a reklamace musí vyřídit do 30 dnů dle zákona............takze muzes bejt v klidku.... no ale pokud bez notebooku neudlas ani krok tak to je tezke..............no nic jineho než servis nepomůže.............aspon bych rekl já
Pokud máš ale AcerAdvantage, tak do 5 pracovních dnů...