Ale ved jasne ja som tu zakomplexovany a zaslepeny a len pomalicky vypustam na svetlo sveta moju skrytu nenavist voci znacke MSI, tymto sa vam vsetkym ospravedlnujem a ako svojim uhlavnym nepriatelom Vam odporucam kupovat si akykolvek produkt od MSI a hlavne notebooky, ja som s mojim MSI notebookom bol nadmieru spokojny .
Kupil som ho v marci a po troch tyzdnoch odisiel jeden pametovy modul totalne ze sa nedalo s PCkom pracovat a hucal neznesitelne ventilator , po dalsich dvoch mesiacoch mi odisla grafika kde vymenili dosku a opet ventilator a notebook po tej oprave stale zamrzal a blbol atd., nedalo sa stym normalne pracovat, pozeral som 40 minut DVB-T vysielanie a len BSOD a reset ... potom uz aj pocas instalacie XPcka aj Visty to hadzalo BSOD a zamrzalo - opetovne doska kedze prva "odborne opravena v Polsku bola nahovno odkedy ju tam vlozili" takze tretia reklamacia na svete kde k doske s grafikou sa pridal uz aj pevny disk kvoli realokovanym sektorom, po dalsom mesiaci mi odisla opetovne grafika, vertikalne ciary na obrazovke , zamrzanie, artefakty v hrach , nepozeratelne videa s ciarami atd., samozrejme uz stvrty ventilator odisiel medzicasom pocas toho mesiaca od opravy vzhladom nato ze notes bezal skoro 24/7 tak tie vetraky nic nevydrzali vobec teda a nato mi servisak z Penty povedal ze sa tie shity opravit nedaju aby to aj fungovalo normalne a maju toho plny servis tak som dosiel k predajcovi a len jak to uvidel mi vyplatil 20 000 na ruku a vysmiaty som si objednal na internete fujitsu a no problem a TOMUTO Uzivatelia MSIcok nebudu verit ale mne pocas roka co mam fujitsu vobec neodisiel ventilator ani doska ani nic ineho ... anilen hlucny ten vetrak nieje

Co som to vlastne slubil aha ta "jedna" rada notebookov kde odchadzaju ventilatory aspon zhruba co si pametam typy :
EX600, EX610, VR600, VR601, VR602, VR610, VR630 , GX600 , GX610, GX620, M677, M673, M670, M662, L730, GX600, VX600, ER710
To je 8 rôznych rad kde odchadzaju vetraky, najcastejsie ovsem na EX + VR + M + L
Ale ved neriesim niekdo tak zakomplexovany ako ja voci MSI nemôze o ich kvalite predsa nic vediet

Kludne si to kupte vsetci a nezabudnite tu pisat prispevky ako to po vybaleni z krabice nenabija baterku - len tak dalej .