Ale ved jasne ja som tu zakomplexovany a zaslepeny a len pomalicky vypustam na svetlo sveta moju skrytu nenavist voci znacke MSI, tymto sa vam vsetkym ospravedlnujem a ako svojim uhlavnym nepriatelom Vam odporucam kupovat si akykolvek produkt od MSI a hlavne notebooky, ja som s mojim MSI notebookom bol nadmieru spokojny .
Kupil som ho v marci a po troch tyzdnoch odisiel jeden pametovy modul totalne ze sa nedalo s PCkom pracovat a hucal neznesitelne ventilator , po dalsich dvoch mesiacoch mi odisla grafika kde vymenili dosku a opet ventilator a notebook po tej oprave stale zamrzal a blbol atd., nedalo sa stym normalne pracovat, pozeral som 40 minut DVB-T vysielanie a len BSOD a reset ... potom uz aj pocas instalacie XPcka aj Visty to hadzalo BSOD a zamrzalo - opetovne doska kedze prva "odborne opravena v Polsku bola nahovno odkedy ju tam vlozili" takze tretia reklamacia na svete kde k doske s grafikou sa pridal uz aj pevny disk kvoli realokovanym sektorom, po dalsom mesiaci mi odisla opetovne grafika, vertikalne ciary na obrazovke , zamrzanie, artefakty v hrach , nepozeratelne videa s ciarami atd., samozrejme uz stvrty ventilator odisiel medzicasom pocas toho mesiaca od opravy vzhladom nato ze notes bezal skoro 24/7 tak tie vetraky nic nevydrzali vobec teda a nato mi servisak z Penty povedal ze sa tie shity opravit nedaju aby to aj fungovalo normalne a maju toho plny servis tak som dosiel k predajcovi a len jak to uvidel mi vyplatil 20 000 na ruku a vysmiaty som si objednal na internete fujitsu a no problem a TOMUTO Uzivatelia MSIcok nebudu verit ale mne pocas roka co mam fujitsu vobec neodisiel ventilator ani doska ani nic ineho ... anilen hlucny ten vetrak nieje
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Co som to vlastne slubil aha ta "jedna" rada notebookov kde odchadzaju ventilatory aspon zhruba co si pametam typy :
EX600, EX610, VR600, VR601, VR602, VR610, VR630 , GX600 , GX610, GX620, M677, M673, M670, M662, L730, GX600, VX600, ER710
To je 8 rôznych rad kde odchadzaju vetraky, najcastejsie ovsem na EX + VR + M + L
Ale ved neriesim niekdo tak zakomplexovany ako ja voci MSI nemôze o ich kvalite predsa nic vediet
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Kludne si to kupte vsetci a nezabudnite tu pisat prispevky ako to po vybaleni z krabice nenabija baterku - len tak dalej .