Příspěvekod havri » 27 říj 2007 16:24
začnu BTW: řešíte tu přechod na XP, podle mě je Vista a XP jako z bláta do louže, taky sem to zkoušel, ale nakonec jsem si radši nechal Vistu a na stavil k obrazu svému (vyply firewall, defender, UAC, skin win98, vyple všechny vizualni efekty, etc etc mohl bych pokračovat, ale není to předmětem mýho příspěvku)
Můj problém vězí uplně jinde a na foru jsem to nenašel: ne, nevadí mi to že občas popískává CPU (neni to nic hlučnýho). Problém je ve výstupu ze zvukovky. Při připojení repra "domacího kina" (takový ty dřevěný populární Genius) to nechutně píská z těch repráků (neni problem repra, vyzkoušeno na mnoha zařízeních). Při připojení jiných menších repráků určených k PC nepíská, připojení k HiFi zesilovači nepíská, sluchátka nepískaj. Teď pozor, pískání výrazně utlumí, když při připojení na 5.1 repro vytáhnu nouta ze zdroje a nechám na baterii (něco by řikalo, že ty pulzní zdroje nejsou to pravý ořechový).
No prostě, máte někdo stejnej problem? nebo nápad na řešení? budu moc rád. Předem dík.
Co se týče jinak nouta HP Pavilion dv6397ea, tak lidem, co jsem dou pro radu koupit/nekoupit uznávám, že jsem velice spokojen i když sem byl hodně skeptický při koupi, hlavně co se týče zpracování casu, tvrdosti materiálů apod. Nelituji volby. BTW, Pavilion jako takovej asi nepatří do rukou lidem, co chtěji nerozbitnej stroj co se týče fyzického skeletu.
HP Pavilion dv6397ea - Fedora Core 7.92 x86_64 2.6.23