Latitude E
Windows XP x64
Jelikoz mi Visty moc neprirostly k srdci a mam 4GB RAM, rozhodl jsem se pro "downgrade" na XP x64
Uz jste nekdo XPcka na tento notas (E6400) instaloval?
Konfiguraci mam prostou, bez vymozenosti rady Latitude, takze doufam ze ovladace nebudou problem
BTW dodava Dell instalacni CD/DVD? Pokud ano, jaka je cena?
Uz jste nekdo XPcka na tento notas (E6400) instaloval?
Konfiguraci mam prostou, bez vymozenosti rady Latitude, takze doufam ze ovladace nebudou problem
BTW dodava Dell instalacni CD/DVD? Pokud ano, jaka je cena?
-
- Moderátor
Pokud máš na mysli instalačku windows vista, tak ta by tam měla být standartně...
Pokud myslíš instalačku driverů a aplikací (dell control point a podobně), tak ta se dodává jen pokud ji zahrneš ve své konfiguraci při objednávce a doplácí se za ní něco přes stovku. Nicméně ten instalační disk (respektive 2) nefungují tak, že je vložíš do mechaniky a ono ti to samo naistaluje vše potřebné. Je to jen soubor všech driverů dellu rozdělený do oblastí podle hardwaru, kde máš vyznačeno, který konkrétní ovladač je pro tvůj hardware a všechny je pak musíš ručně naistalovat, takže podle mě nemají tyto instalačky žádnou výhodu oproti stažení ovladačů přímo z webu dellu. Kdyby se to naistalovalo všechno naráz samo, tak by to bylo ulehčení práce, ale takto to postrádá smysl...
Pokud myslíš instalačku driverů a aplikací (dell control point a podobně), tak ta se dodává jen pokud ji zahrneš ve své konfiguraci při objednávce a doplácí se za ní něco přes stovku. Nicméně ten instalační disk (respektive 2) nefungují tak, že je vložíš do mechaniky a ono ti to samo naistaluje vše potřebné. Je to jen soubor všech driverů dellu rozdělený do oblastí podle hardwaru, kde máš vyznačeno, který konkrétní ovladač je pro tvůj hardware a všechny je pak musíš ručně naistalovat, takže podle mě nemají tyto instalačky žádnou výhodu oproti stažení ovladačů přímo z webu dellu. Kdyby se to naistalovalo všechno naráz samo, tak by to bylo ulehčení práce, ale takto to postrádá smysl...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
sirius1983 píše:Pokud máš na mysli instalačku windows vista, tak ta by tam měla být standartně...
Pokud myslíš instalačku driverů a aplikací (dell control point a podobně)
Visty i DVD s driverama mam. Mel jsem na mysli instalacni medium pro XP. MS odkazuje na vyrobce
http://download.microsoft.com/download/ ... ngrade.pdf
-
- Moderátor
Nedávno mi přišel jeden E6400 a instalčka XP tam bohužel nebyla...
v tvém odazu se jasně píše:
"média dřívějšího systému poskytuje koncový zákazník"
takže pokud ti výrobce notebooku dodá media, tak je to jen z jeho dobré vůle...
T420, X31
sirius1983 píše:Nedávno mi přišel jeden E6400 a instalčka XP tam bohužel nebyla...
Aha, chyba mezi klavesnici a zidli, mylne jsem si vsugeroval, ze koncovy zakaznik je DELL
Mozna za to muze jine vlakno, kde se resi, ze Lenovo CD poskytuje
BTW prave mi prisel mail od podpory Dellu. Media neposkytuji
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
-
- píše často
marek.jelen:
Zrejme vlastnost, ktera me taky moc netesi
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 142#185142
Zrejme vlastnost, ktera me taky moc netesi
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 142#185142
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Ahoj, vyksytl se mi problem pri zapinani notebooku. Kdyz se prihlasim do systemu, tak vsechno sapdne, parkrat to problikne, a pote se to znova nahodi. Nevi nekdo, co s tim mam? Nemam tam jenom blbe nastavenyho? A jeste by me zajimalo, cim to muze byt, ze mi cas od casu sama vyjede mechanika? Diky za odpoved.
Tak jsem také už majitelem dellu a to latitude E6500. Noťas parádní jen pár věcí mě zarazilo vcelku a to hlavně že dneska mám na monitoru šmouhy, z řehož jedna je jasně od trackpointu a zbytek nejspíše od klávesnice. Je to normální že se klávesnice otiskává do lcdčka? moc se mi to nelíbí, neexistuje kdyžtak nějaká mezivložka nebojiné žečení jak to odstranit?
-
- občas něco napíše