Zdravím,
potřeboval bych poradit ohledně hibernace tohoto ntb,vždy když zaklopím víko/hibernuji ntb,tak ntb zamrzne a na displeji zůstane tapeta plochy windows bez ikon s napisem v pravym hornim rohu:Asus.Ntb absolutne na nic nereaguje,ale hdd a vse ostatni pracuje,resim to vypnutim ntb natvrdo...Nevite prosim Vas nekdo co stim?Vyresit to upgrade biosu?Muze za to nejaky software ktery mam spusteni kdyz hibernuji?
Pouzivam Win XP SP2.
Asus K50IN-SX152(VYŘEŠENO)
Asus K50IN-SX152(VYŘEŠENO)
Naposledy upravil(a) Bender23 dne 15 říj 2009 21:43, celkem upraveno 1 x.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asus K50IN-SX152
Bender23 píše:Zdravím,
potřeboval bych poradit ohledně hibernace tohoto ntb,vždy když zaklopím víko/hibernuji ntb,tak ntb zamrzne a na displeji zůstane tapeta plochy windows bez ikon s napisem v pravym hornim rohu:Asus.Ntb absolutne na nic nereaguje,ale hdd a vse ostatni pracuje,resim to vypnutim ntb natvrdo...Nevite prosim Vas nekdo co stim?Vyresit to upgrade biosu?Muze za to nejaky software ktery mam spusteni kdyz hibernuji?
Pouzivam Win XP SP2.
Nie som si moc isti ale skus tam doinštalovat SP3 lebo zvičajne dorieši rozne problemi, inak aj XP SP2 sa chova rozne, ja som v jeden deň kupil WinXP SP2 dva kusi a naištaloval som ich a ked som tam daval pc suite tak na jednom mi to vobec nešlo a ked som tam nainštaloval ten windows čo tam v tom išlo nebol problem no a potom som tam dal SP3 a bolo po probleme, keby s tim boli problemi skus napisat na servis asus a snat ti niečo poradia