Zdravím,
potřeboval bych poradit ohledně hibernace tohoto ntb,vždy když zaklopím víko/hibernuji ntb,tak ntb zamrzne a na displeji zůstane tapeta plochy windows bez ikon s napisem v pravym hornim rohu:Asus.Ntb absolutne na nic nereaguje,ale hdd a vse ostatni pracuje,resim to vypnutim ntb natvrdo...Nevite prosim Vas nekdo co stim?Vyresit to upgrade biosu?Muze za to nejaky software ktery mam spusteni kdyz hibernuji?
Pouzivam Win XP SP2.
Asus K50IN-SX152(VYŘEŠENO)
-
Bender23
- občas něco napíše
Asus K50IN-SX152(VYŘEŠENO)
Naposledy upravil(a) Bender23 dne 15 říj 2009 21:43, celkem upraveno 1 x.
-
stavač
- guru
Re: Asus K50IN-SX152
Nie som si moc isti ale skus tam doinštalovat SP3 lebo zvičajne dorieši rozne problemi, inak aj XP SP2 sa chova rozne, ja som v jeden deň kupil WinXP SP2 dva kusi a naištaloval som ich a ked som tam daval pc suite tak na jednom mi to vobec nešlo a ked som tam nainštaloval ten windows čo tam v tom išlo nebol problem no a potom som tam dal SP3 a bolo po probleme, keby s tim boli problemi skus napisat na servis asus a snat ti niečo poradiaBender23 píše:Zdravím,
potřeboval bych poradit ohledně hibernace tohoto ntb,vždy když zaklopím víko/hibernuji ntb,tak ntb zamrzne a na displeji zůstane tapeta plochy windows bez ikon s napisem v pravym hornim rohu:Asus.Ntb absolutne na nic nereaguje,ale hdd a vse ostatni pracuje,resim to vypnutim ntb natvrdo...Nevite prosim Vas nekdo co stim?Vyresit to upgrade biosu?Muze za to nejaky software ktery mam spusteni kdyz hibernuji?
Pouzivam Win XP SP2.
-
Bender23
- občas něco napíše