14,1"(gaming) na studia (VŠ FSI)
-
jimmyjames
- guru
Ono nejde ani tak o kartu, ale hlavně ovladače. Čip je stejný. Výkonnostní rozdíl mezi řadou X a FireGL je asi více než 30%. Nevím přesnou hodnotu, jen si matně vzpomínám, že když jsem hledal info o speciálně upravených FireGL ovladačích pro řadu X, tak tam bylo napsáno navýšení výkonu asi o 30%. Takže u té karty to bude ještě více (tamto šlo jen o upravené ovladače, ale asi ne o úpravu BIOSu karty, který je pré též jiný). Každopádně...výkonnostní rozdíl je určitě znát. Ovšem nevím, k čemu takový výkon potřebuješ...pokud se nebudeš o CADy více zajímat z vlasního zájmu, tak na to, co budeš dělat jen ve škole, to asi moc nevyužiješ (pokud tu je nějkaý student VUT FSI a je to jinak, tak mě prosím opravte).
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
-
Gulii
- píše často
no moje požadavky byly mezi 12" - 14,1" takže M1330 by byla zlatá střední cesta
Sakra můj výběr se tolikrát mění
Poprvé to byl skoro jistej Tablet a teď jsem už úplně jinde
Z chvíli budu někde u Sony
Ale abych to teda nějako seskupil...
1. velikost: 12,1" - 14,1"
2. grafika: 8400 - 8600GT
3. Paměť 2GB
4. Hlavně kvalitní zpracování ala (Lenovo, Dell, HP... )
1. velikost: 12,1" - 14,1"
2. grafika: 8400 - 8600GT
3. Paměť 2GB
4. Hlavně kvalitní zpracování ala (Lenovo, Dell, HP... )
Dell Latitude XT
-
Gulii
- píše často
tak jsem dnes našel dalšího moc pěkného adepta Apple MacBook Pro 15"
bohužel je to ale 15,4"
Design celého ntb je opravdu překrásný i když by spíše slušel dívce že??
Moc pěkný je také výkon celého ntb a hlavně také grafiky. Výbava a značka odpovídá opravdu ceně, která bude asi lehce přes 2000$ a ani netuším zda se bude prodávat u nás (je zde vůbec nějaký distributor??) a hlavně za kolik (můj odhad 70 - 80t Kč
)
Jinak by mě zajímalo jestli bude mít redakce tento ntb na recenzi?? (i když asi takhle dopředu se to jen těžko ví
)
Jinak by mě zajímalo jestli bude mít redakce tento ntb na recenzi?? (i když asi takhle dopředu se to jen těžko ví
Dell Latitude XT
-
Ghost
- Moderátor
este by ta mohla mozno zaujimat tato (alebo podobna) tecra https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41489
14" tablet s nvidia quadro grafikou.
14" tablet s nvidia quadro grafikou.
-
Bananik
- píše často
Cauko. Ja sice nie som na stroarne, som na VUT FEKT, ale predpokladam, taky stroj na kreslenie v zlozitych CAD programoch prvy rok alebo dva urcite nevyuzijes. Preto by som radsej volil nejaky notebook na skolu, co vydrzi nieco na baterky a je solidnej konstrukcie + dokupit k nemu klasicky tablet a neskorsie kupit kvalitny stroj na ozajstnu pracu. Ak ho teraz nevyuzijes tak mi to pride ako vyhodenie penazi kedze o 2 roky budu uz konfiguracie niekde inde a potom by si mohol banovat ze si nepockal. Skus si zistit predmety ake budes mat na fakulte a ci vlastne nieco take zlozite budete robit.
Vela zdaru.
Vela zdaru.
-
Gulii
- píše často
To jsi napsal pěkně
určitě totiž do dvou let budu zase pokukovat po něčem new
Takže nemá cenu kupovat Tablet natož nějaký speciální CAD ntb
(koukal jsem se i na složení přednášek) proto bych radši něco 14,1" a méně + grafiku GF8400 - 8600... Pač určitě budu mít chuť si zahrát nějakou gamesku
Zde bych rád našel určitě kompromis mezi výkonem a výdrží
Jinak ntb se bude asi často přenášet, tak by byly dobré asi pevnější šasi. Jako bonus bych bral nějaký fajn design
(Sony, HP Paviliony jsou taky celkem pěkné
a sakryš moc se mi také líbí ten MacBook Pro
). Všem se předem moc omlouvám, že jsem tak ukrutně vybíravej
a budu rád za každé další rady
Upraven název topicu
Dell Latitude XT
-
Bananik
- píše často
No ja to vidim asi takto. S vykonnou grafikou myslim, ze nenajdes solidnu vydrz na baterky. A zase hrat nejaku gamesu na displayi ktory ma menej ako 14" tiez nie je ziadna vyhra. Odporucat teda najmenej 14,1". Ja to mam tiez momentalne a je to na prenos v pohode a da sa na tom aj zahrat este co to. Inac Paviliony mi pridu ako z makoveho kvetu
, konstrukcia je urcite lepsia pri rade business, ale tam zase nenajdes grafiku na hry. Ja idem tiez teraz kupovat notas a silnu grafiku do toho ani nechcem lebo potom bateria ide rapidne dole a este by som sa ani nemal kedy ucit