Michal27 píše:Jimmyjames: Uvedom si, v jake jsi cenove relaci. Nekdy se vic zamysli nad odpovedi. Je hezke, ze bys kazdemu doporucil bussines notebook s IPS panelem, ale uvedom si, ze vetsina lidi kupuje notebooky v cee do 25000Kc. V teto cenove relaci uz je kvalita az na vyjimky podobna a notebooky stejne nevydrzi hrube zachazeni, takze bych koukal po vykonu. Nac je nekomu napr. kvalitni magnesiovy ram, kdyz notebook vykonove nestaci jeho pozadavkum. A kdyz se poridi kvalitni brasna, tak i takovy plastak muze vydrzet jak mechanicky,tak vykonove dele , nez IBM T60.
Já si ale moc dobře uvědomuju, v jaké jsem cenové relaci

Noťasy, které tazatel nabídl, stojí 20 056 Kč resp. 22 413 Kč. Oba Celeron, GMA950, 512MB resp. 2x512MB RAM, 80GB disk, 15,4" WXGA displej...
Já navrhuji Hewlett-Packard nx7400 - RH673ES
[odkaz]. Procesor C2D 1,66GHz, GMA950, 512MB RAM, 120GB disk, 15,4" WXGA displej... a cena 23 759 Kč vč.DPH!

Myslíš, že těch cca 1 300 Kč je nějaká propastní částka nebo co?!
Nejsem si jen stopro jistý, jestli i tento noťas má magnesiový rám.. ale nx7400 by to snad měli mít všechny...
Noťas s IPS panelem jsem tu ještě nikomu nedoporučoval bo ten existuje snad už jen jeden (ThinkPad, tuším T60) a doprodává se...
Tvoji radu se snažím dodržovat... takže já zase vzkáži tobě, aby ses prvně podíval, jaká je aktuální nabídka trhu...

Ale v pohodě, splést se může každý... Nejsem si jistý v tom magnesiovém šasí....tady bych poprosil o někoho znalejšího, aby potvrdil nebo vyvrátil, jestli skutečně mají všechny modely nx7400 mg.šasí.