Michal27 píše:Jimmyjames: Uvedom si, v jake jsi cenove relaci. Nekdy se vic zamysli nad odpovedi. Je hezke, ze bys kazdemu doporucil bussines notebook s IPS panelem, ale uvedom si, ze vetsina lidi kupuje notebooky v cee do 25000Kc. V teto cenove relaci uz je kvalita az na vyjimky podobna a notebooky stejne nevydrzi hrube zachazeni, takze bych koukal po vykonu. Nac je nekomu napr. kvalitni magnesiovy ram, kdyz notebook vykonove nestaci jeho pozadavkum. A kdyz se poridi kvalitni brasna, tak i takovy plastak muze vydrzet jak mechanicky,tak vykonove dele , nez IBM T60.
Já si ale moc dobře uvědomuju, v jaké jsem cenové relaci
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Noťasy, které tazatel nabídl, stojí 20 056 Kč resp. 22 413 Kč. Oba Celeron, GMA950, 512MB resp. 2x512MB RAM, 80GB disk, 15,4" WXGA displej...
Já navrhuji Hewlett-Packard nx7400 - RH673ES
[odkaz]. Procesor C2D 1,66GHz, GMA950, 512MB RAM, 120GB disk, 15,4" WXGA displej... a cena 23 759 Kč vč.DPH!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Myslíš, že těch cca 1 300 Kč je nějaká propastní částka nebo co?!
Nejsem si jen stopro jistý, jestli i tento noťas má magnesiový rám.. ale nx7400 by to snad měli mít všechny...
Noťas s IPS panelem jsem tu ještě nikomu nedoporučoval bo ten existuje snad už jen jeden (ThinkPad, tuším T60) a doprodává se...
Tvoji radu se snažím dodržovat... takže já zase vzkáži tobě, aby ses prvně podíval, jaká je aktuální nabídka trhu...
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ale v pohodě, splést se může každý... Nejsem si jistý v tom magnesiovém šasí....tady bych poprosil o někoho znalejšího, aby potvrdil nebo vyvrátil, jestli skutečně mají všechny modely nx7400 mg.šasí.