STBBiker77 píše:Zdar lidi, tak jsem se konečně taky dočkal!!! dneska jsem přišel z práce a čumnul jsem do schránky a vidím žlutou obálku... tak jsem se zaradoval !!! ale jak tu bylo psáo výš... není to ani za ty prachy doporučeně a obálka koukala z kasliku - takže si to mohl kdokoliv vzít a já bych měl smůlu ... ale naštěstí to tak nedopadlo takže dnes večer záloha a zítra instalace ! jen dotaz na ty, co už mají nainstalováno - je lepší upgrade nebo čistá instalace? Radši bych byl pro tu čistou instalaci. A další věc - ty hidden partitiony nebo recovery partitiony se dají smazat normálně přes formátování, a nebo to je vyloženě chráněný Lenovem, jak mi říkal jeden chlápek od Lenova.... ?
díkes moc za reakce a pro ty, co ještě čekají:
objednáno 23.12. a dnes, 16.12. to přišlo ... ( s tím, že po mě po zadání obj. nechtěli potvrzení o koupi, ale když jsem pak kouknul na stav obj. přes náhodně objevený link zde na fóru, tak tam stálo, že je to pozdržené z důvodu nedodání potvrzení o kopi - takže jsem jim to tam urychleně poslal. )
zatim čágos
Dle mého názoru je čistá instalace lepší.Můžeš si disk zároveň rozdělit.Jo a při formátu ty part.normálně smázneš.Jenoduché a rychlé,bez sebemenších problémů.
panove do mesice to je doma a prislo to z Budapeste
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
bud nekdo odpovi drive nebo to stihnu ja zitra se na to vrhnu mozna
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Zdravím,
nevěděl by někdo, proč mi nefunguje rolování stránek ať už například v prohlížeči nebo ve složkách pomocí trackpointu (klasika držím prostřední tlačítko a trackpoint talačím dolů )??
ve vistách jsem s tím neměl problém, ale po přechodu na w7 to nefrčí..
ahoj, mam objednana ty media a zajimalo by me, jestli to je tak, ze se tam nainstaluji ciste 7 a pak z toho druheho DVD ovladace, software, ikonky na plose od lenova, nebo jsou to recovery - tzn. bude fungovat Modre tlacitko, bude to vypadat jako po koupi v obchode, atd...dik
No já to tam vidím, ale nevím, jestli na tom druhém jsou ovladače, a tady třeba to, že to změní ikonu Počítače a pozadí plochy...to tu nikde napsaný není..
symbian píše:No já to tam vidím, ale nevím, jestli na tom druhém jsou ovladače, a tady třeba to, že to změní ikonu Počítače a pozadí plochy...to tu nikde napsaný není..
Na druhém disku se nachází pouze aplikace ThinkVantage System Update 4 který po instalaci a připojení k netu stáhné všechny potřebné ovladače.Pozadí si můžeš stáhnout taky s netu a nastavit jaké budeš chtít.Ještě jednou,nejsou to recovery Media!!!!!!