STBBiker77 píše:Zdar lidi, tak jsem se konečně taky dočkal!!! dneska jsem přišel z práce a čumnul jsem do schránky a vidím žlutou obálku... tak jsem se zaradoval !!! ale jak tu bylo psáo výš... není to ani za ty prachy doporučeně a obálka koukala z kasliku - takže si to mohl kdokoliv vzít a já bych měl smůlu ... ale naštěstí to tak nedopadlo takže dnes večer záloha a zítra instalace ! jen dotaz na ty, co už mají nainstalováno - je lepší upgrade nebo čistá instalace? Radši bych byl pro tu čistou instalaci. A další věc - ty hidden partitiony nebo recovery partitiony se dají smazat normálně přes formátování, a nebo to je vyloženě chráněný Lenovem, jak mi říkal jeden chlápek od Lenova.... ?
díkes moc za reakce a pro ty, co ještě čekají:
objednáno 23.12. a dnes, 16.12. to přišlo ... ( s tím, že po mě po zadání obj. nechtěli potvrzení o koupi, ale když jsem pak kouknul na stav obj. přes náhodně objevený link zde na fóru, tak tam stálo, že je to pozdržené z důvodu nedodání potvrzení o kopi - takže jsem jim to tam urychleně poslal. )
zatim čágos
Dle mého názoru je čistá instalace lepší.Můžeš si disk zároveň rozdělit.Jo a při formátu ty part.normálně smázneš.Jenoduché a rychlé,bez sebemenších problémů.