Otec mi zakoupil celkem slušný NB Toshiba satellite L300 20D, který má celkem otravný problém...
Během prvního zapnutí NB se mi vše zdálo normální, ale den poté se z NB začal ozývat hrozný zvuk podobný pískotu. Prvně jsem si myslel, že je to větrák nebo HDD, každopádně mi bylo jasné, že je něco špatně a v NB je něco uvolněného nebo aušusového.
Po dnech bloumání Netem s přesvědčení, že jsem blázen a že ten zvuk slyším jenom já (Neboť dospělí už neslyší takové frekvence), jsem toho už měl pokrk a neměl jsem NB dál chuť používat, protože jak víme jsou svátky a v prodejně někdo bude až čtvrtého. Dalším mínusem je, že NB lze nejdříve 3x opravit, než prodejci dojde, že to lze vyřešit jen výměnou zboží.
Každopádně před chvilkou jsem bloudil uchem po celém obvodu NB a pískot byl znatelně výraznější pod TOOUCHPADEM, kde vesele blikají nejspíš nekvalitní pískající diody.
Chtěl jsem se jenom zeptat, zda-li se to někomu také stalo nebo zdali je takováto porucha možná, protože větrák vydává pouze obyčejný provozní hluk a samozřejmě se zvuk šíří celým NB, tudíž je těžší určit zdroj, ale ty DIODY mě fakt dostaly.
Rád bych ale věděl, zda je nějaké řešení, než NB rozsekat, nebo mám pravdu s tou opravou až reklamací

Omlouvám se za znovu založené téma, pokud zde je přítomno.