Zda se mi, ze velkou vyhodou je predinstalovany OS.
Moje pozadavky jsou hlavne internet, multimedia, skolni potreby a sem tam taky nejaka hra (napr. FIFA 10 ).
Myslite, ze vyber je dobry a ze tenhle ntb vyhovi mym pozadavkum ??
Diky za odpoved
Takže Acer emachines -> nejlevnější řada od Acer = nejlevnější a komponenty a z toho plyne co? nízká životnost. Neříkám, že některý kusy se třeba nemohly vyvést , ale většina jsou šmejdy a v nejlepším případě přežijí záruku. 3 internátníci z našeho intru si je koupili. Dneska funguje jen jeden a to ještě po vyměnění HDD.mayik píše:ja eMachines vlastnim a spatny se mi zatim nezda...naopak, je stabilni, lehky a pekny... muzu se zeptat proc ho odsuzuje treba djmicho?...
tak ja mam eMachines E725 a nezda se ze by mel nejak smejni komponenty... Intel Pentium procesor je preci ok, disk se ti muze podelat u cehokoliv, pamet si stejne clovek casem dokoupi vetsi, takze nemusi vydrzet navzdy... DVD se u toho muze menit za temer cokoliv udajne, takze uznavam ze zrovna to se mi zda pochybny ... graficka karta nevim jaka tam je, ale lepsi nez integrovana no ne? ...djmicho píše:Takže Acer emachines -> nejlevnější řada od Acer = nejlevnější a komponenty a z toho plyne co? nízká životnost. Neříkám, že některý kusy se třeba nemohly vyvést , ale většina jsou šmejdy a v nejlepším případě přežijí záruku. 3 internátníci z našeho intru si je koupili. Dneska funguje jen jeden a to ještě po vyměnění HDD.mayik píše:ja eMachines vlastnim a spatny se mi zatim nezda...naopak, je stabilni, lehky a pekny... muzu se zeptat proc ho odsuzuje treba djmicho?...
"vylepsenim" nazyvam to, oc je to ci ono lepsi nez neco jineho. mimochodem Acer nabizi taktez moznost dokoupeni prodlouzeni zaruky. A podle toho co pises jsi acer eMachines nemel vubec v ruce, mozna tak zdalky ses na nej podival nebo ses zastance ocelovych konstrukci. Myslim, ze Acer se za posledni dva roky hodne vytahnul co se rozsypatelnosti tyce... zadne plasty neskripou... jediny problem vidim v tom DVD, pac ten tam fakt nepasuje, ale tak to je docela zanedbatelny problem si myslim... jinak zalezi na uzivateli, kdyz se nekdo chova k notebooku jak dobytek, tak mu nevydrzi ani bytelny HPcko...javak810i píše:Tady nejde o žádná "vylepšení" OMG![]()
Výbava je až na druhém místě. Můžeš mít notebook, co bude mít nej výbavu na světě a může se ti rozpadnou pod rukama, když ho budeš zvedat. Prostě Acer je nic moc (krom dražších TravelMatů) a Emachines je úplně nejvíc ultra-šmejd (snad krom rizích čín), co můžeš koupit. Neříkám, že Toshiby jsou nějakýá zázrak, ale rozhodně jsou lepší, než Acery a levný MSI a Asusy. ač se ti rozdíl na první pohled nemusí zdát žádný, ale je tam a ten ntb ti (většinou, záleží na uživateli a kusu) déle vydrží. Navíc Toshiba poskytuje možnost dokoupení NBD záruky, či rozšíření té stávající na 3 roky.
Používáme cookies pro lepší funkčnost obsahu.