Zda se mi, ze velkou vyhodou je predinstalovany OS.
Moje pozadavky jsou hlavne internet, multimedia, skolni potreby a sem tam taky nejaka hra (napr. FIFA 10 ).
Myslite, ze vyber je dobry a ze tenhle ntb vyhovi mym pozadavkum ??
Diky za odpoved

mayik píše:ja eMachines vlastnim a spatny se mi zatim nezda...naopak, je stabilni, lehky a pekny... muzu se zeptat proc ho odsuzuje treba djmicho?...
djmicho píše:mayik píše:ja eMachines vlastnim a spatny se mi zatim nezda...naopak, je stabilni, lehky a pekny... muzu se zeptat proc ho odsuzuje treba djmicho?...
Takže Acer emachines -> nejlevnější řada od Acer = nejlevnější a komponenty a z toho plyne co? nízká životnost. Neříkám, že některý kusy se třeba nemohly vyvést , ale většina jsou šmejdy a v nejlepším případě přežijí záruku. 3 internátníci z našeho intru si je koupili. Dneska funguje jen jeden a to ještě po vyměnění HDD.
javak810i píše:Tady nejde o žádná "vylepšení" OMG![]()
Výbava je až na druhém místě. Můžeš mít notebook, co bude mít nej výbavu na světě a může se ti rozpadnou pod rukama, když ho budeš zvedat. Prostě Acer je nic moc (krom dražších TravelMatů) a Emachines je úplně nejvíc ultra-šmejd (snad krom rizích čín), co můžeš koupit. Neříkám, že Toshiby jsou nějakýá zázrak, ale rozhodně jsou lepší, než Acery a levný MSI a Asusy. ač se ti rozdíl na první pohled nemusí zdát žádný, ale je tam a ten ntb ti (většinou, záleží na uživateli a kusu) déle vydrží. Navíc Toshiba poskytuje možnost dokoupení NBD záruky, či rozšíření té stávající na 3 roky.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti