Nejdou mazat velké soubory
Nejdou mazat velké soubory
Mám takový menší, nebo spíš větší problém. Mám v počítači již několik souborů, přesněji filmů, které svojí velikostí přesahují i 12GB. Chtěl jsem je odstranit, ale když dám normálně delete, tak to začne vypočítávat čas a to je vše. Dál se to prostě nedostane. nechal sem to asi hodinku počítat, ale nic. Ty soubory zabíraj docela značnou část disku, tak se obracím na Vás, jestli náhodou nevíte, čím to je, popřípadě jak ty soubory odstranit.. Děkuji
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejdou mazat velké soubory
Nema píše:Mám takový menší, nebo spíš větší problém. Mám v počítači již několik souborů, přesněji filmů, které svojí velikostí přesahují i 12GB. Chtěl jsem je odstranit, ale když dám normálně delete, tak to začne vypočítávat čas a to je vše. Dál se to prostě nedostane. nechal sem to asi hodinku počítat, ale nic. Ty soubory zabíraj docela značnou část disku, tak se obracím na Vás, jestli náhodou nevíte, čím to je, popřípadě jak ty soubory odstranit.. Děkuji
Dá sa to aj cez Paragon, no podla mna maš pobabrany windows a preto ti roby problemi z odstranovanim vetších súborov, najlebšie by ti pomoha nova inštalacia windowsu
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“