Nejdou mazat velké soubory

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Nema

Nejdou mazat velké soubory

Příspěvekod Nema » 10 led 2010 21:26

Mám takový menší, nebo spíš větší problém. Mám v počítači již několik souborů, přesněji filmů, které svojí velikostí přesahují i 12GB. Chtěl jsem je odstranit, ale když dám normálně delete, tak to začne vypočítávat čas a to je vše. Dál se to prostě nedostane. nechal sem to asi hodinku počítat, ale nic. Ty soubory zabíraj docela značnou část disku, tak se obracím na Vás, jestli náhodou nevíte, čím to je, popřípadě jak ty soubory odstranit.. Děkuji

dzulio
píše často

Příspěvekod dzulio » 10 led 2010 21:38

skus si stiahnut unlocker a cez neho to skus alebo nemas tie subory mountnute v deamon tools ?

Nema

Příspěvekod Nema » 10 led 2010 22:24

v deamonu je určitě nemám... sou to normálně *.mkv soubory... prostě filmy v blueray kvalitě... už je mám zkouklý a chci se jich zbavit... a nějak nemám 60 GB rezervy na HDD jen pro filmy, který sem už viděl....

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 10 led 2010 23:18

No a skusal si aj Shift+Del? Pretoze, takto to nepojde do kosa (nebude treba nic pocitat), ale priamo sa to zmaze. Mohlo by to fungovat :wink:

dzulio
píše často

Příspěvekod dzulio » 10 led 2010 23:45

skus ten unlocker sto pro to pojde zmazat

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejdou mazat velké soubory

Příspěvekod stavač » 11 led 2010 09:19

Nema píše:Mám takový menší, nebo spíš větší problém. Mám v počítači již několik souborů, přesněji filmů, které svojí velikostí přesahují i 12GB. Chtěl jsem je odstranit, ale když dám normálně delete, tak to začne vypočítávat čas a to je vše. Dál se to prostě nedostane. nechal sem to asi hodinku počítat, ale nic. Ty soubory zabíraj docela značnou část disku, tak se obracím na Vás, jestli náhodou nevíte, čím to je, popřípadě jak ty soubory odstranit.. Děkuji

Dá sa to aj cez Paragon, no podla mna maš pobabrany windows a preto ti roby problemi z odstranovanim vetších súborov, najlebšie by ti pomoha nova inštalacia windowsu
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“