Podarilo se nekomu rozchodit bluetooth (motorola) tak aby to chodilo s Nokia PC Suitem ci Centrem zarizeni Windows Mobile? Tusim ze by to chtelo nejake jine ovladace, protoze ho programy vubec nevidi. Mam nainstalovane Win 7.
Dekuji za pripadnou radu.
Bluetooth a Ideapad U550
-
- občas něco napíše
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bluetooth a Ideapad U550
Motorola ma svoj program na komunikaciu z počitačom, k danej motorole sa da objednat na to software, naviem či by to nejak komunikovalo z pcsuite nokia ked tam su zadefinovane mobilne telefoni nokia ale bol jeden program a volal sa GPRS a dalej už neviem lebo som ho už davno nepoužival a v nom bola aj notorola,dalo sa tam aj pripojit cez infrak, BT a kabel, ked tam bol mobil a nemal ten mobil modem tak sa dal nainštalovat sofware modem a fungovalo to bez problemov, pcsuite funguje bez problemov vo W7, u nas na slovensku bol EUROTEL a tam ked si si kupil motorolu tal k tomu ti predali software na pripojenie z počitačom
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
-
- občas něco napíše
Doplneni
Jak vidim, musim doplnit informaci. Motorola je to bluetooth! Chci pripojit Nokii.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doplneni
Zapni BT na nokii,nokia by ti mala zdetekovat BT, v connection manager si zaškrtni BT, pri komunikacii by ti mali naskočit kody 123 a tie zapišeš do mobylu a malo by sa ti spustit vyhladanie telefonu a ist inštalacia modemu nokie, pokial to BT ma dobre ovladače malo by to fungovat, inak BT je pomale a rychlejší je kabel, ja tiež použivam pcsuite nokia na net, ja čo som skušal BT tak to fungovalo na 10m bez problemov
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“