Bluetooth a Ideapad U550

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Silent Wolf
občas něco napíše

Bluetooth a Ideapad U550

Příspěvekod Silent Wolf » 02 bře 2010 14:17

Podarilo se nekomu rozchodit bluetooth (motorola) tak aby to chodilo s Nokia PC Suitem ci Centrem zarizeni Windows Mobile? Tusim ze by to chtelo nejake jine ovladace, protoze ho programy vubec nevidi. Mam nainstalovane Win 7.

Dekuji za pripadnou radu.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Bluetooth a Ideapad U550

Příspěvekod stavač » 02 bře 2010 19:28

Motorola ma svoj program na komunikaciu z počitačom, k danej motorole sa da objednat na to software, naviem či by to nejak komunikovalo z pcsuite nokia ked tam su zadefinovane mobilne telefoni nokia ale bol jeden program a volal sa GPRS a dalej už neviem lebo som ho už davno nepoužival a v nom bola aj notorola,dalo sa tam aj pripojit cez infrak, BT a kabel, ked tam bol mobil a nemal ten mobil modem tak sa dal nainštalovat sofware modem a fungovalo to bez problemov, pcsuite funguje bez problemov vo W7, u nas na slovensku bol EUROTEL a tam ked si si kupil motorolu tal k tomu ti predali software na pripojenie z počitačom
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Silent Wolf
občas něco napíše

Doplneni

Příspěvekod Silent Wolf » 02 bře 2010 20:36

Jak vidim, musim doplnit informaci. Motorola je to bluetooth! Chci pripojit Nokii.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Doplneni

Příspěvekod stavač » 02 bře 2010 20:58

Zapni BT na nokii,nokia by ti mala zdetekovat BT, v connection manager si zaškrtni BT, pri komunikacii by ti mali naskočit kody 123 a tie zapišeš do mobylu a malo by sa ti spustit vyhladanie telefonu a ist inštalacia modemu nokie, pokial to BT ma dobre ovladače malo by to fungovat, inak BT je pomale a rychlejší je kabel, ja tiež použivam pcsuite nokia na net, ja čo som skušal BT tak to fungovalo na 10m bez problemov
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“