Ahoj.
Mám malinký problém, mám nestabilní a dost přerušované připojení na jednom z mých NB. Jeden NB je připojený na routeru a je v pořádku, ale druhý NB je připojený na tom samém routeru a připojení je nestabilní a přerušované. Už mě to dost drtí, cokoliv stahuji, se přeruší s chybou, nebo stahovaní dost kolísá. Někdy naskočí stránky hned, někdy čekám neúměrně dlouho, nebo se připojení na chvilku přeruší. Pak opět naskočí.
Chtěl bych otestovat wifinku na stabilitu a funkčnost. Existuje nějaký nástroj na testy co chci provést ?? Chci prostě zjistit jestli je wifi zdravá. Poradíte nějaký postup ?? Ovladače hlásí vše v pořádku a bez konfliktu.
Jen bych znovu upozornil, že mám dva NB vedle sebe a jeden jede bez jakýkoliv problémů. Oba NB jedou na Win7 64bit systému.
Díky za rady.
Pavel.
Wifi - test stability, funkčnosti ?
-
- píše často
Wifi - test stability, funkčnosti ?
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
co úroveň signálu?? Třeba máš nastavený nižší výkon wifi karty. Třeba u nás v "ústavu" máme wifi router a já se jsem jediný komu na něm jde net
ostatním to vypadává a nebo kolísá. Jinak zkus přeinstalovat kdyžtak ovladače ( že nic nehlásí je prd platný
).

[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]
-
- píše často
Úroveň signálu vynikající, vše hlásí bezchybný chod. Už nevím. Připojil jsem NB co je konfliktní přes kabel do routeru a vše je OK. Internet opět frčí tak jak má. Nechám to tak. Reklamovat kvůli wifi se mi nechce a hlavně když to tam pošlu a ono to půjde, budu za blázna. Díky.
HP Notebook
Co treba napsat model routeru? Nazev adapteru v ntb?
Pokud mas Huawei od O2 a Intel v ntb,tak je to jasny...
Pokud mas Huawei od O2 a Intel v ntb,tak je to jasny...
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein