Zkušenosti říkají, pokud mě to nijak neomezuje je mi to fuk, když ano tak to reklamovat, ale nemá smysl se kvůli tomu stresovat .
maxxz píše:Panebože větší žvást sem dlouho nečetl. Vlastně všechno co si napsal jsou takový s prominutím hovadiny, že to ani není možný .
maxxz píše:EDIT: Už 70 stupnů ve 2D je strašně moc. A 100 v zátěži ? tak to už je špatnej vtip to bych jim šel omlátit o hlavu a chtěl bych vrátit peníze.
A co čekáš, že chlazení v ntb bude výkonnější než v desktopu?maxxz píše:EDIT2: Peca : Teplota by neměla překračovat 105 stupnů ale dlouhodobě mít 100 v zátěži to je dosta 70 ve 2D modu ? to je horší jak na desktopech panebože. ...
A co čekáš, že chlazení v ntb bude výkonnější než v desktopu? . Jinak já fakt nemám potřebu si něco vymejšlet, pouze sem chtěl dát do placu zajímavej zážitek .
bongo007 píše:sibelius: vidím,že máš v tej tvojej novej mašine 4 GB RAM. Aká je ich značka - kingston?..lebo tiež uvažujem,že si objednám noťas s jedným 2GB modulom - to kvôli neskoršiemu upgradu,..aj keď sú ntbookove RAMky mierne predražené (cca 3200 skk za 2 GB 667Mhz,DDR2,CL5 -v porovnaní s 2x1GB)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host