Uz to bude cca. 4 mesice co jsem si poridil T400. Jsem se vsim spokojenej, jen se vyskytly tyto 2 problemy:
- na prave strane displeje se objevilo misto s defektem, je to takova bily puntik, ktery sviti bile na svetlem i tmavem pozadi, viz foto. ve skutecnosti sviti vic nez na screenu
http://uploading.sk/informace/obrazek/yptxafa/pixel.jpg
- pri zavreni a otevreni vika mi nekdy nenabehne displej, musim otevrit navicekrat, nekdy se stane ze po otevreni PC spadne do rezimu spanku, nekdy displej nabehne ale trva to treba 30 sec.
Co myslite, jsou tohle duvody pro reklamaci, mam tam 3 letou zaruku, ten bily puntik mi nevadi tak jako ten problem s nabehnutim pri otevreni vika... nechtel bych byt bez ntb dele nez nekolik desitek hodin, vyplati se tedy reklamace, mate s tim nekdo zkusenosti? Dekuji moc za odpovedi
Reklamovat nebo ne?
A pokud nemuzes byt bez notebooku dlouho, tak si dokup NBD zaruku.
Edit:
Ta domluva by mohla byt levnejsi varianta
Minimalne s tim flekem, objednaji novy displej a ty tam hodis notebook az prijde.
Edit:
Ta domluva by mohla byt levnejsi varianta

Naposledy upravil(a) zivan dne 14 bře 2010 16:57, celkem upraveno 2 x.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zavolej do nejbližšího servisu, oznam problém či se tam rovnou zastav a dohodni se na postupu řešení, aby ti to vyhovovalo - např. notebook zkontrolují, objednají náhradní díly a až dojdou, NTB přineseš a za pár hodin (ještě ten den, pokud ho nepřineseš odpoledne před zavíračkou) ho máš zpět - vždy se dá domluvit, abys i v průběhu reklamace mohl svůj notebook max. využívat, pokud tomu reklamovaná vada vyloženě nebrání - což si tady nemyslím ...
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
-
- občas něco napíše
No nevim jesi je to mistecko otlak. Asi bych to zkusil reklamovat, jen muze byt problem, ze to bude spadat do procenta vadnych pixelu, ktere jsou pripustne.
S tim nabihanim displaye to muze byt systemove, takze by to mozna chtelo bootnout neco jinyho, jestli to bude delat taky.
Ale pokud to budes reklamovat, tak to mozna zabere i den, ale urcite se bude dat domluvit, jak to udelat nejrychleji. A pokud ti to zatim nevadi a mas 3 roky, tak muzes jeste nejakou dobu pockat a hodit to tam dyl, az budes mit vic casu, mozna se ti rozbije jeste neco dalsiho. V kazdym pripade doporucuju nekdy s casem skusit reklamaci.
S tim nabihanim displaye to muze byt systemove, takze by to mozna chtelo bootnout neco jinyho, jestli to bude delat taky.
Ale pokud to budes reklamovat, tak to mozna zabere i den, ale urcite se bude dat domluvit, jak to udelat nejrychleji. A pokud ti to zatim nevadi a mas 3 roky, tak muzes jeste nejakou dobu pockat a hodit to tam dyl, az budes mit vic casu, mozna se ti rozbije jeste neco dalsiho. V kazdym pripade doporucuju nekdy s casem skusit reklamaci.
Dekuji moc za odpovedi, vazim si jich. S nejvetsi pravdepodobnosti jeste pockam, pristi vikend budu reinstalovat win7, tak sem zvedav jestli ten problem pri zavirani vymizi, co presne zname bootnout neco jineho, jako jiny OS nahrat?
To mistecko mi zas tolik nevadi, tak bych ho resil jen pokud se to zhorsi..
jeste jednou diky
To mistecko mi zas tolik nevadi, tak bych ho resil jen pokud se to zhorsi..
jeste jednou diky
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“