Co sa tyka zvuku tak tam vedie jednoznacne toshiba... tento sony je na tom dost chabo co sa zvuku tyka...hurmikak píše:ako je to s vydrzou baterie pri pozerani filmu?
na nete pisu ze by to malo vydrzat 3,5h tu som sa docital ze to niesu ani 2h pri surfovani netom a tiez by som chcel vediet aky to ma zvuk, na zaciatku vlakna bola spominana recenzia kde repro chvalili a pri konci niekto napisal ze su o nicom
tiez by som sa chcel spytat ak ma toshiba l505-13g pisanu vydrz 2:25 h (testy Mobile Mark™ 2007) ci sa mozem spolahnut ze to vydrzi prehravat film 2:25h alebo tiez mozem 1+h odpocitat aby som dostal skutocnu vydrz
kedze som sa rozhodoval medzi tymito dvoma notebookmi a vaio vyhralo koli vydrzi dlhsej o 1h dx11 grafike a normalnemu lavemu shift-u(ktory tam vobec nie je vdaka ceskoslovenskej lokalizacii)
po precitani tohto vlakna zacinam opat rozmyslat nad toshibou ktora bude mat zvajne lepsi zvuk vykonnostne na tom bude +/- tak isto, asi lepsiu vydrz na bateriu ( mobile mark 07 by uz dufam mal mat realnu vypovednu hodnotu o skutocnej vydrzi baterie) a konstrukcne by nemala byt horsia(aspon nijak vyrazne) navyse stoji o 50e menej
please help s nejakymi nazormi na to
Co sa tyka vydrze na baterku tak zatial som to nejako extremne neskusal ale tak cca 2h+ na nete pri zapnutej wifi vydrzi a to som ho aj dost zatazoval flashom...