hurmikak píše:ako je to s vydrzou baterie pri pozerani filmu?
na nete pisu ze by to malo vydrzat 3,5h tu som sa docital ze to niesu ani 2h pri surfovani netom a tiez by som chcel vediet aky to ma zvuk, na zaciatku vlakna bola spominana recenzia kde repro chvalili a pri konci niekto napisal ze su o nicom
tiez by som sa chcel spytat ak ma toshiba l505-13g pisanu vydrz 2:25 h (testy Mobile Mark™ 2007) ci sa mozem spolahnut ze to vydrzi prehravat film 2:25h alebo tiez mozem 1+h odpocitat aby som dostal skutocnu vydrz
kedze som sa rozhodoval medzi tymito dvoma notebookmi a vaio vyhralo koli vydrzi dlhsej o 1h dx11 grafike a normalnemu lavemu shift-u(ktory tam vobec nie je vdaka ceskoslovenskej lokalizacii)
po precitani tohto vlakna zacinam opat rozmyslat nad toshibou ktora bude mat zvajne lepsi zvuk vykonnostne na tom bude +/- tak isto, asi lepsiu vydrz na bateriu ( mobile mark 07 by uz dufam mal mat realnu vypovednu hodnotu o skutocnej vydrzi baterie) a konstrukcne by nemala byt horsia(aspon nijak vyrazne) navyse stoji o 50e menej
please help s nejakymi nazormi na to
Co sa tyka zvuku tak tam vedie jednoznacne toshiba... tento sony je na tom dost chabo co sa zvuku tyka...
Co sa tyka vydrze na baterku tak zatial som to nejako extremne neskusal ale tak cca 2h+ na nete pri zapnutej wifi vydrzi a to som ho aj dost zatazoval flashom...